Ana SayfaDizilerAkrep 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Fikret'i Ferda Konusunda Uyarıyor!

İlgili Postlar

Akrep 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Fikret’i Ferda Konusunda Uyarıyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Akrep, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 1. bölümünde; Ferda, kendisini bir yaşındayken terk eden annesinden intikam almak için kız kardeşinin kocasıyla beraberlik yaşamaya başlıyor. Perihan. bu durumu öğrenip Ferda’ya para teklif ediyor. Ferda, Berna’yı arayıp yanına çağırıyor. Onunla tartışırken yanlışlıkla Berna, kafasını çarpıp orada ölüyor. Ferda, Aras’ı suç ortağı edip Berna’nın cesedini göle attırıyor. Polisler, cesedi buluyor ve Berna’nın intihar ettiğini düşünüyor. Ferda, kızıyla birlikte Berna’nın 40 mevlitinde herkesin içinde Perihan’ın kızı olduğunu açıklıyor. Akrep 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Perihan, bir kez daha Fikret’i Ferda konusunda uyarıyor.

Cuma Dizileri 2020

Perihan Fikret’i Ferda Konusunda Uyarıyor!

Akrep 2. bölüm 1. fragmanında; Perihan Ferda’ya, Fikret’e kancayı taktığı gün öldüğünü, Berna’nın öldüğü gün ise gömüldüğünü söylüyor. Ferda, Fikret ile görüşmeye Perihan’ın evine girip çıkmaya devam ediyor. Fikret, Perihan’a onun evlerinde olma hakkının olduğunu söylüyor. Perihan ise, o zaman çocuklarının da üvey teyzeleriyle babalarının ilişkisini öğrenmeye haklarının olduğunu söylüyor. Aras, böyle bir işe girdiği için çok pişman oluyor. Ama Ferda, onu durduruyor. Perihan Fikret’e, o kadından beni kurtar diye kendisine yalvaracağını söylüyor.

İşte Akrep 2. bölüm 1. fragmanı….

AKREP DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ferda, bir yaşındayken terk eden annesini buluyor ve ondan intikam almak için kız kardeşinin kocasıyla yasak ilişki yaşıyor. Perihan, damadının kızını aldattığı kişinin kızı Ferda olduğunu öğreniyor ve onunla konuşmak için buluşuyor. Ferda, Perihan’ın yaşadıklarını bilmediği için hep onu suçluyor. Perihan, kendisiyle zorla birlikte olan ve 17 yaşında Ferda’yı doğuran kadını anlamıyor. Onun anlamadığını anlayan Perihan, Ferda’ya oralardan çekip gitmesi için bir milyonluk çek yazıyor. Ferda ise, o çeki yakıp gidiyor.

Berna, üç çocuk annesidir ve kocasının ilgisizliğinden bıkmıştır. Evlilik yıl dönümlerini kocasının hatırlamayacağını biliyor. Ama yine hazırlanıyor. Perihan, kızı üzülmesin diye damadının adına Berna’ya çiçekler gönderiyor. Fikret ise, Sapanca’da Ferda ile birlikte oluyor. Ferda, Fikret’den evine gitmesini orada yalnız kalacağını söylüyor. Fikret, yola çıkında Ferda, Berna’yı arayıp onu yanına çağırıyor.

Kocasının kendisini aldattığını bilen Berna, Ferda ile tartışıyor. Onu sürükleyip dışarı atıyor. Aşağılayıcı laflar konuşunca Ferda, ona bir tokat atıyor. Berna, yere düşüp kafasını çarpıyor. Oracıkta ölüyor. Ferda, Fikret’in iş yerine girdirdiği Aras’ı, yanına çağırıp durumu anlatıyor. O, asla böyle bir şey yapamayacağını söyleyince Ferda onu, kız kardeşinin ilaç masraflarıyla tehdit ediyor. Aras, Berna’nın cesedini götürüp göle atıyor. Ferda, o anları telefonuna görüntülüyor.

Polisler, Berna’nın cesedini buluyor ve onun intihar ettiğini düşünüyor. Berna’nın 40 mevliti verildikten sonra Ferda, köşke kızıyla birlikte gidip Perihan’ın karşısına çıkıyor. Çocuklar. annelerinin bir kız kardeşi olduğunu bilmedikleri için şaşırıp kalıyor.

 Akrep Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler