Ana SayfaDizilerAkrep Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Akrep Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Akrep, ilk tanıtımıyla büyük beğeni topladı. Akrep dizisinin başrolllerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer alıyor. Böylesi usta oyuncuları bir araya getiren dizinin yayın tarihi büyük merak konusu olmuştu. Akrep dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölüm fragmanı yayında…

Demet Akbağ Kimdir?

Cuma Dizileri 2020

Akrep Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Akrep, tahmin edildiği gibi geçtiğimiz haftalarda final yapan Babil dizinin yayın gününde ekrana gelecek. 11 aralık cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin tanıtımları büyük heyecan uyandırdı.

İşte Akrep 1. bölüm fragmanı….

 

AKREP DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR VAR?

Dizinin başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim‘in yer alıyor. Dizinin afişinde, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadın yer alıyor. Dizide, düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen ‘Akrep‘, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini anlatılıyor.

Akrep dizisinin yapımcılığını, 1441 Production adına İrfan Şahin üstleniyor. şimdiden büyük bir merak uyandıran dizinin yönetmenliğini ise, Gökçen Usta üstleniyor. Dizinin senaryosunu, Erkan Birgören kaleme aldı. Dizinin afişinde, kıyasıya bir savaşa girecek iki karakteri canlandıran Demet Akbağ ile Evrim Alasya yer alıyor.

Evrim Alasya kimdir?

Akrep Dizisi Bomba Gibi Geliyor! Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler