Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk'un Çocukluğunda Yaşadıkları İzleyiciyi Ekrana...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk’un Çocukluğunda Yaşadıkları İzleyiciyi Ekrana Kilitledi!

Tv’ 8’in büyük bir merakla izlenen dizisi Kırmızı Oda, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hediye, annesinin ölmesine rağmen onun baskısını üzerinden atıp yeni bir hayat kurmaya cesaret edemez. Selfi, oğlunun ölümünden sonraki hayatını anlatır ve seanstan sonra ilk kez dışarı çıkar. Ayşe, büyük ilgi duyduğu Deniz’i, Piraye ile öpüşürken görüp büyük hayal kırıklığı yaşar. Boncuk, yine hayali  dedeleriyle doktor hanımla görüşmeye gelir. Anlatamasa da doktor hanım, onun çocukluğunda büyük bir travma yaşadığını anlar. Boncuk’un çocukluğunda yaşadıkları izleyiciyi ekrana kilitledi.

Cuma Dizileri 2020

Boncuk’un Çocukluğunda Yaşadıkları İzleyiciyi Ekrana Kilitledi!

Kırmızı Oda 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Boncuk’un kocası onu bırakıp yurt dışına gitmiyor. Onu, kliniğe yine kendisi götürüyor. Boncuk, yolda dedelerini kaybediyor. onların gittiğini düşünerek her yerde onları aramaya başlıyor. Sonunda buluyor ve rahatlıyor. Dedeler, Boncuk’a yollarını kaybettiğini söylüyor. Doktor hanım, Boncuk’tan, kocası ile nasıl evlendiğini anlatmasını istiyor. Boncuk, ailesinin kendisini verdiğini, o evden kurtulmak için de kocasıyla evlendiğini söylüyor.

KIRMIZI ODA 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hollanda”da onların dilini bilmediği için çok zorluk çekiyor. Kocası da onu dil kursuna göndermiyor. Boncuk’un kocası, onun hiç kimseyle arkadaşlık etmesini de istemiyor. Evde tek başına kalan Boncuk, dedelerin gelmesiyle sıkıntısından kurtuluyor. Doktor hanım, onun çocukluğunda yaşadığı travmalar sonucu böyle olduğunu anlıyor. Boncuk’un babası eve, sevgilisi ile gelip yeyip içiyor. Karısına da, kendilerine hizmet ettiriyor.

Karşı çıkarsa da dayak atıyor. Hatta Boncuk’un babası, annesini dövüp o kadının karşısında oynatıyor. Babasına karşı çıkan Boncuk’da, dayaktan nasibini alıyor. Yüzünde ben olan o kadını Boncuk, hiç unutamıyor. Boncuk, bir hafta sonra için yine randevu alıp oradan ayrılıyor.

Hediye, doktor Piraye’ye annesi öldükten sonra ilk kez arkadaşları ile dışarı yemeğe çıktığını, ama geldiğinde annesinin hayalini gördüğünü ve gözünün tutmadığını söylediğini anlatıyor. Hediye, çocuklu bir adamla tanışıyor. Şimdilik onunla mesajla görüşüp, parkta buluşup onunla kızıyla vakit geçiriyor.
Selvi, doktor hanıma oğlu öldükten sonraki günlerin anlatıyor. Yiğit’in ölmesinden sonra Rıza’ da çok üzülüyor. Selvi kocasını ilk kez ağlarken görüyor. Yıllar sonra Rıza’nın büyük kızı Fahriye çıkıp geliyor. Selvi ile konuştuktan sonra isterse onu yanına alabileceğini söylüyor. Daha önce gelip onu babasının eziyetinden kurtaramadığı için de özür diliyor. Selvi, Mert’in kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyip onunla gitmiyor. Tek isteğinin annesini bir kere daha görmek olduğunu söylüyor.
Bir gün kapı çalıyor ve Selvi, karşısında annesini buluyor. Anne kız, yılların hasretini gidermeye çalışıyor. Rıza dan gizli görüşüyorlar. Ama Rıza, Selvi’nin annesini görüp ona ne yaptığını bildiğini düzenlerini bozmaması istiyor. Öyle olunca da kadın gidiyor ve bir daha gelmiyor. .
Doktor Deniz, Piraye’ye Ayşe’nin kendi yaptı oyuncağını sakladığını anlatıyor. O da Deniz’e, karizmatik yakışıklı bir olduğunu her kadının ona ilgi duyabileceğiniz söylüyor. Onun bu konuşmasından cesaret alan Deniz, Piraye’yi yemeğe davet ediyor. İkili buluşup güzel vakit geçiriyorlar. Deniz birden Piraye’yi öpüyor. Ayşe ise, onları görüp üzülüyor.

Kırmızı Oda 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Piraye İle Deniz’i Öpüşürken Görünce Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler