Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Piraye İle Deniz'i Öpüşürken...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Piraye İle Deniz’i Öpüşürken Görünce Yıkılıyor!

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kırmızı Oda 15. yeni bölümüyle 11 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Doktor hanım, Selvi ile, ilk seansını yapar. Onu kapının önüne ayağını basmasını sağlar. Doktor Deniz’e gelen Esra, babasızlığın acısını kendisinden çıkarır. Doktor hanımın yeni hastası Boncuk, kendisini evliyalarla konuştuğunu söyler. Doktor hanım, Boncuk’u dinledikten sonra hayretler içerisinde kalır. Kırmızı Oda 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayşe, Piraye ile Deniz’i öpüşürken görünce yıkılıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ayşe Piraye İle Deniz’i Öpüşürken Görünce Yıkılıyor!

Kırmızı Oda 15. bölüm 1. fragmanında; Boncuk’un kocası doktor hanıma onun düzelip düzelmeyeceğini soruyor. Evliyaları yanında göremeyen Boncuk, panik oluyor. Onlar daha sonra görünüyor ve doktor hanıma her şeyi anlatabileceğini söylüyorlar. Doktor hanım Boncuk’un doğduğu evde yaşadığı yükten dolayı evliyaların gelmiş olabileceğini ona söylüyor. Hediye, çocukluğunda yaşadıklarını anlatıyor. Deniz ile Piraye, bir ilişkiye başlıyor. Ayşe ise, onları öpüşürken görüp hayal kırıklığına uğruyor.

İşte Kırmızı Oda 15. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Doktor hanım ilk olarak Selvi ile görüşür. Selvi, çocukları olduktan sonra hem evin işleri hem çocuklar bitap düşer. Birde kocası eve gelip ondan, yemek ve hizmet bekler. Selvi’nin çocukları büyür. Yiğit, annesinin evden çıkamamasına ve okulda velisi olarak yanında olamamasına isyan eder. Selvi. bir gün oğlunun okuluna gitmek için evden çıkar. Ama, fenalaşıp yoldan geçen insanlar tarafından eve getirilir. O günden sonra Selvi, daha dışarı çıkamaz.

Selvi’nin iki oğlu büyür. Kocası, Selvi istemese de onlara arabasını verir. Bir gece oğulları anneleriyle vedalaşıp sabaha kadar arkadaşlarının doğum günü partisinde olacaklarını söyler. Selvi, doktor hanıma o Yiğit’i son gördüğü olduğunu söyleyip gözyaşlarına boğulur. Doktor hanım, Selvi’yle uzaktan da olsa onu dışarı ayağını çıkartmayı başarır.

Boncuk, kendisini evliyalarla konuştuğunu zanneder. Eşi onu, doktor hanıma getirir. Hollanda’da yaşayan Boncuk, ne orada kaldığı sürede dışarı çıkmıştır, ne de yabancı dil öğrenememiştir. Doktor hanım, onun hayali arkadaşları ve uyuyamadığını öğrenince ona. bir uyku ilacı yazar. Eşi ise, yurt dışına gideceğini söyler. Doktor hanım ona, Boncuk’u eşinin ailesine bırakması tavsiye eder. Adam orada bir duruyor ama sonrasında kabul eder.

Annesi ve babası ayrılan genç kız sürekli zayıfladığı için Doktor Deniz’e getirilir. Deniz, genç kızın en son babasıyla yıllar sonra onu başka bir kardeşiyle tanıştırdığını, babasının yeni kardeşiyle yaşayamadıklarını görüp sonra içine kapandığını ve yemek istemediğini anlar.

Kırmızı Oda 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Yalnızlıktan Mı Bu Hale Geldi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler