Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Neden Sancar'la Evlenmekten Vazgeçiyor?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Neden Sancar’la Evlenmekten Vazgeçiyor?

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Sefirin Kızı, 31. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gediz, şirketi batırdığını düşünüyor. Ancak Sancar, önceden tedbirini almış ve gerçek çeklerin yerine sahte çekler koymuştur. Sancar, onu hapse attırmakla tehdit edip hisselerini satın alıyor. Sahra, abisinin mezarını buluyor. Ancak Kahraman onları görüyor ve Gediz’i Akın’ın mezarını değiştireceği sırada onun karşısına çıkıp ondan susması karşılığında para istiyor. Halise, kına gecesi hazırlıklarına başlıyor. Sancar, Nare’yi almak için gittiğinde onun evlenmekten vazgeçtiğini öğreniyor. Nare, neden Sancar’la evlenmekten vazgeçiyor?

Pazartsi Dizileri 2020

Nare Neden Sancar’la Evlenmekten Vazgeçiyor?

Sefirin Kızı 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Herkes Gediz’in şirketi batırdığını öğrenip bir araya geliyor. Sancar, batmadıklarını söylüyor. Ona güvenmekten vazgeçtiğinde gerçek çeklerle sahte çeklerin yerlerini değiştirdiğini söylüyor. Gediz’e, eğer sahte çek yazmaktan 40 sene ceza yemek istemiyorsa hisselerini satıp gitmesini istiyor. Gediz, mecbur kalıp hisselerini Sancar’a satıyor.

SEFİRİN KIZI 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sahra, Gediz’e konum atıp yanına gelmesini istiyor. Akın’ın mezarını bulan Sahra’ya Gediz, düğünü beklemesini düğünde sürpriz yapacaklarını söylüyor. O sırada da zaman kazanıp Akın’ın cesedini oradan başka yere götürmeyi planlıyor. Çünkü Sancar’ın hapse girmesi demek kendisinin de hapse girmesi demek olduğunu biliyor. Onları mezarın başında konuşurken Kahraman görüyor.

Gediz, cesedin yerini değiştirmek için geldiğinde Kahraman, evin ışıklarını yakıp onu oradan uzaklaştırıyor. Sonrasında Sahra’ya Gediz’in ona yamuk yapacağını göstermiş oluyor. Aynı zamanda Sahra’yı da Loki’yi öldürdükten sonra çekilmiş videoyu gösterip tehdit ediyor. Feride, Menekşe’nin yanına gidip onu muayene etmek istiyor. O sırada Sancar, Nare’yi romantik bir yemeğe götürmüştür. Menekşe, Sancar’a ulaşamayınca Nare’yi arıyor ve hemen gelmesi gerektiğini söylüyor.

Sancar, hemen Sahra’yı arayıp Menekşe’nin evine götürüyor. Sahte ultrasyon fotoğrafını Sancar’a veriyor. Menekşe, Nare’yi üzmek için o fotoğrafı ona da gönderiyor. Nare, sinirle kızını alıp evine götürüyor. Ertesi gün kına gecesi yapılacaktır. Sancar, kına gecesi için Nare’yi götürmeye evine gidiyor. Ama Nare, kendisinin mutluluk oyunu oynadığını artık oynamayacağını söyleyip onunla evlenmeyeceğini söylüyor.

Sefirin Kızı 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’la Evlenmekten Vazgeçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler