Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Sancar'la Evlenmekten Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’la Evlenmekten Vazgeçiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 31. yeni bölümüyle 7 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sancar, Menekşe’nin öldüğünü zanneder. Ama Sahra, Loki’nin ona saldırdığını ve Kahraman’ın da onu öldürdüğünü söyler. Sancar, Loki ile Menekşe’nin önceden sevgili olduğunu öğrenir. Loki’nin babasını çağırıp ona kan parası öder. Elvan ile Yahya’nın boşanma mahkemesi görüleceği gün Hadise, gelin hamamı düzenlir. Boşanma davasına Sancar ile giden Elvan, yolda Yahya’dan boşanmaktan vazgeçer. Gediz’in şirketi batırdığı haberi Nare’ye gelir. Sancar, şirketin batmadığını söyleyip Nare’yi sakinleştirir. Sahra, Akın’ın mezarını bulur. Sefirin Kızı 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nare, Sancar’la evlenmekten vazgeçiyor.

Pazartsi Dizileri 2020

Nare Sancar’la Evlenmekten Vazgeçiyor!

Sefirin Kızı 31. bölüm 1. fragmanında; Sancar, Nare’ye büyük bir sürpriz yapıyor. Nare, Sancar’ı asla terk etmeyeceğini söylüyor. Düğün hazırlıkları başlıyor. Gediz, Nare ile Sancar’ın evlenmesine engel olmak için elinden geleni yapıyor. Sancar’a ölene kadar onunla olacağına söz veren Nare, onunla evlenmeyeceğini söylüyor.

İşte Sefirin Kızı 31. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar, Menekşe’yi kanlar içinde yerde yatarken görür. Sonra o kanın ona ait değil ona saldıran Loki’ye ait olduğunu öğrenir. Loki’yi aslında Sahra öldürür ama, oraya gelen Kahraman’a elindeki neşteri verip durumu kurtarmasını ister. Kahraman, Sancar’a Loki’nin Menekşe’ye, onunla daha önceden aşk ilişkisi olduğu için saldırdığını kendisininde onun karısını ve çocuğunu kurtarmak için onu öldürdüğünü söyler

Sahra, suçu Kahraman’ın üstüne attıktan sonra ona gebe kalır. Sancar, Menekşe ile Loki’nin ilişkisi olduğunu ve karnındaki çocuğun ondan olup olmadığını sorgulamaya başlar. Bu durumun kimsenin duymasını istemediği için, Loki’nin babasını çağırıp ona bir çanta dolusu para sunar. Oğlunun hamile olan Menekşe’ye ve karnındaki oğluna kast ettiğini kendisinin öldürmediğini ama kendisinin öldürdüğünü bilmesini söyleyip silahı ortaya koyar.

Loki’nin babası kan parasını alıp oradan göz yaşlarıyla ayrılır. Halise hanım, Nare’ye gelin hamamı yapar. Elvan, gelin hamamı olduğu gün boşanma davasına Sancar’la gider. Yolda, çok düşünür ve Yahya’dan boşanmaktan vazgeçer. O sırada Elvan’ın kendisinden vazgeçtiğini düşünen ve Dudu’ya evlenme teklif eden Yahya, avukatından karısının boşanmaktan vazgeçtiğini öğrenir.

Sahra, Nare’nin evine dinleme cihazı yerleştirir ve dinleme cihazından konuşmaları dinledikten sonra abisinin Feride halalarının bahçesine gömüldüğünü anlar. Orayı araştırıp bulur. Bahçede sebze dikilmiş bir yer bulur.

 Sefirin Kızı 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sahra Akın’ın Mezarını Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler