Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa'ya Yeni Bir Düşman...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa’ya Yeni Bir Düşman Daha Mı Çıkıyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maria ile Mustafa, 14. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Eda, bileklerini kesip intihar edir. Gonca, Galip’le, bombayı Eda’nın gönderdiğini sanmaları için onun cesedini Mustafa’nın evine koymayı planlar. Maria, patlamadan sonra hastaneye kaldırılır. Kudret, bebeğin evde olmadığını öğrenir. İclal ise, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranır. Maria, patlamada bebeğini kaybeder ve mezarını başında gözyaşı döker. Maria ile Mustafa, 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mustafa’ya yeni bir düşman daha mı çıkıyor?

Pazar Dizileri 2020

Mustafa’ya Yeni Bir Düşman Daha Mı Çıkıyor!

Maria ile Mustafa dizisinin 14. bölüm 2. fragmanında; Maria, her şeye rağmen Mustafa’ya bir ömür beraber yaşamak istiyor. Gizemli bir kişi Mustafa’nın karşına çıkıyor. Maria’ya tanımadığı birinden mesaj geliyor. Bu gizemli kişi, Maria’nın tanımadığı bir akrabası mı? Yoksa ona aşık olan birimi?

İşte Maria ile Mustafa 14. bölüm 2. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Maria, Mustafa’yla Eda’yı yan yana görünce artık yoruluyor ve ondan ayrılmaya karar verir. Mustafa’yla konuşan Maira, bebeğini aldırdığını, memleketine döneceğini söyler. Bu haberle Mustafa yıkılıyor ve Maria’yı onunla tanıştıkları havaalanına götürüp bırakır. Maria, amcasını arayıp onunla birlikte evine döner. Mustafa, kendisine kurulan tuzağın peşini bırakmaz Hastanenin kamera kayıtlarından Gonca’nın Eda’nın yanına gittiğini, onu darp edilmiş süsü verdiğini görür. Sonra Gonca’nın yanına gidip ondan bunun hesabını sorar.

Önce Gonca, inkar etse de kamera kayıtlarını duyunca sesini çıkartamaz. Mustafa, Melek’in velayetini alıp Gonca’dan boşanır. Gonca, soluğu Galip’in yanında alır. Ona Eda’yı getirmesi karşılığında Maria’yı ortadan kaldırmasını ister. Eda, Galip’in elinde düşer. Ondan kurtulamayacağını anlayan Eda, bileklerini kesip intihar eder. Maria ile Mustafa, düğün hazırlıklarına başlıyor. İclal, herkesin düğüne gittiğini fırsat bilip bebeği annesine verir ve karşılığından ortalıktan kaybolmalarını ister.

Düğünde ikilinin nikahları kıyılır. İlk danslarını yaparlar. Sonra Galip’in babası oraya gelir. Galip, düğüne gönderdiği içinde bomba olan çiçek gönderir. Dışarıda zamanını ayarlayıp bombayı patlatır. Ama düğüne son anda gelen anne ve babasının orada olduğunu bilmez.

 Maria İle Mustafa 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Patlamada Bebeğini Mi Kaybediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler