Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Patlamada Bebeğini Mi...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Patlamada Bebeğini Mi Kaybediyor?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maria ile Mustafa, 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maria, Mustafa’yı Eda’yla görünce ona bebeğini aldırdığını, memleketine döneceğini söylüyor. Mustafa, gözyaşı dökerken Maria gidemeyip evine dönüyor. Eda’yla konuşan Mustafa, ondan bir şey öğrenemeyince kamera kayıtlarından Gonca’nın onu yanına gönderdiğini anlıyor. Mustafa’nın ilk işi Gonca’dan ayrılmak oluyor. Kudret, Çiçek’i başka bir eve gönderiyor. Gonca, Galip’le birlikte ölümcül bir plan yapıyor. Maria ile Mustafa, barışıp evlenmeye karar veriyor. Galip, düğüne içinde bomba olan çiçek gönderiyor ve patlatıyor. Maria ile Mustafa 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maria, patlamada bebeğini mi kaybediyor?

Pazar Dizileri 2020

Maria Patlamada Bebeğini Mi Kaybediyor?

Maria ile Mustafa 14. bölüm 1. fragmanında; Eda, bileklerini kesip intihar ediyor. Gonca, Galip’le, bombayı Eda’nın gönderdiğini sanmaları için onun cesedini Mustafa’nın evine koymayı planlıyor. Maria, patlamadan sonra hastaneye kaldırılıyor. Kudret, bebeğin evde olmadığını öğreniyor. İclal ise, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyor. Maria, patlamada bebeğini kaybediyor ve mezarını başında gözyaşı döküyor.

İşte Maria ile Mustafa 14. bölüm 1. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maria, Mustafa’yla Eda’yı yan yana görünce artık yoruluyor ve ondan ayrılmaya karar veriyor. Mustafa’yla konuşan Maira, bebeğini aldırdığını, memleketine döneceğini söylüyor. Bu haberle Mustafa yıkılıyor ve Maria’yı onunla tanıştıkları havaalanına götürüp bırakıyor. Maria, amcasını arayıp onunla birlikte evine dönüyor. Mustafa, kendisine kurulan tuzağın peşini bırakmıyor. Hastanenin kamera kayıtlarından Gonca’nın Eda’nın yanına gittiğini, onu darp edilmiş süsü verdiğini görüyor. Sonra Gonca’nın yanına gidip ondan bunun hesabını soruyor.

Önce Gonca, inkar etse de kamera kayıtlarını duyunca sesini çıkartamıyor. Mustafa, Melek’in velayetini alıp Gonca’dan boşanıyor. Gonca, soluğu Galip’in yanında alıyor. Ona Eda’yı getirmesi karşılığında Maria’yı ortadan kaldırmasını istiyor. Eda, Galip’in elinde düşüyor. Ondan kurtulamayacağını anlayan Eda, bileklerini kesip intihar ediyor. Maria ile Mustafa, düğün hazırlıklarına başlıyor. İclal, herkesin düğüne gittiğini fırsat bilip bebeği annesine veriyor ve karşılığından ortalıktan kaybolmalarını istiyor.

Düğünde ikilinin nikahları kıyılıyor. İlk danslarını yapıyorlar. Sonra Galip’in babası oraya geliyor. Galip, düğüne gönderdiği içinde bomba olan çiçek gönderiyor. Dışarıda zamanını ayarlayıp bombayı patlatıyor. Ama düğüne son anda gelen anne ve babasının orada olduğunu bilmiyor.

Maria İle Mustafa 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria’ya Mutluluklar Dileyip Ayrılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler