Ana SayfaDizilerBaraj 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım'ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

İlgili Postlar

Baraj 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baraj, 16. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nehir, Zerrin’e hala Nazım’ı unutamadığını ve aklından onu çıkaramadığını söyler. Ondan kendisine inanmasını Nazım’la çok mutlu olacağını söyler. Nazım, Nevin’i boşanmaya razı eder. Nevin, bahçede bir ayakkabı görür. Daha sonra kazılmış yerde cesedin ayaklarını görür. Baraj 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nehir, Nazım’ın evlenme teklifini kabul ediyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Nazım’ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

Baraj 16. bölüm 2. fragmanında; Nazım, Nehir’in önünde diz çöküp ona evlenme teklif ediyor. Nehir’de Nazım’ın teklifini kabul ediyor. İbrahim, Tarık ve Zahra, cesedi Nazım’ın bahçesine gömdükten sonra polise onu şikayet etmek için hazırlanıyor. Tarık’a bir tehdit mesajı daha geliyor. Gizemli kişi Tarık’tan 500 bin lira istiyor ve ondan o parayı Halil’i gömdükleri yere bırakmasını istiyor.

İşte Baraj 16. bölüm 2. fragmanı….

BARAJ 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Zerrin ile Nehir, bir kuyumcu bulup ona sahte altın verip dolandırır. Onunla yakınlık kuran Nehir, daha çok mücevherleri olduğunu söyler. Nazım, Nehir’i arayıp Ayşe’nin kaçırıldığını söyler. O da apar topar Nazım’ın bulunduğu Hakan’ın evine gider. Hakan, Nehir’i ölen karısına benzetir ve adamlarından onları takip etmelerini ister. Nevin, de oraya gelir ve Nehir’in üzerine yürüyüp tüm olanların onun yüzünden olduğunu söyler.

Polisler Ayşe’yi yol kenarından başından yaralanmış bir şekilde bulur. Nazim ile Nevin, Ayşe’yi hastanede tedavi ettirir. Nevin, Ayşe’ye Nazım’a baba demesini ve kendilerini bırakmamasını söyler. Fulya, Tarık’ın telefonuna gelen öpüşme videosundan sonra onunla tartışır. Ancak Tarık, ona kendisini affettirmeyi başarır. Meryem’de o videoyu görünce Zahra’nın abisini aldattığını anlayıp polise gider.

Zahra, bir yolunu bulup Meryem’in telefonundaki videoyu silip memleketine gittiğini yazan bir mektup bırakıp İstanbul’a Tarık’ın yanına gider. Tarık, onu evinde saklamak zorunda kalır. Fulya’nın onu görmemesi için kırk takla atar. Tarık, İbrahim ile konuşup suçu Nazım’ın üzerine atmaktan başka çarelerinin olmadığını söyler. İkili mezarı bulup oradan Halil’in cesedini çıkarıp Nazım’ın bahçesine getirir.

Nehir, kuyumcu ile yemek yedikten sonra evine gitmek için kalkar. Ancak adam onu eve bırakmak için ısrar eder. Yolda giderken adam arabayı ıssız bir ormana sürüp Nehir’e sarkıntılık yapmaya başlar. Arabadan inen Nehir’i adam tutup ormanın karanlık yerine götürür. Nazım, evine döndüğünde evinin arka bahçesinden gelen sesleri duyuyor ve oraya doğru yönelir.

 Baraj 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nevin Bahçede Halil’in Cesedini Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler