Ana SayfaDizilerAlev Alev 5. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ozan İle Cemre Yakınlaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Alev Alev 5. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ozan İle Cemre Yakınlaşıyor Mu?

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Alev Alev, 5. yeni bölümüyle 3 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çelebi’nin annesi ona, Cemre’nin kızından ayrılmış bir anne olduğunu, bu işin onun tahmin etmediği kadar ciddi olduğunu ve kolay kolay hallolmayacağını söyler. Çiçek, Tomris’e o gün olanları anlatır. İskender’in, Şimay’ın ve kendisinin ve katili olduğunu anlatır. Çelebi, tüm gazetecileri Ozan’ın evinin önüne toplayıp sanki onun ahlaksızlık yapmış ve Ozan’la kendisine tüzak kurmuş gibi bir durum yaratır. Alev Alev 5. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Ozan ile Cemre yakınlaşıyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Ozan İle Cemre Yakınlaşıyor Mu?

Alev Alev 5. bölüm ön izlemesinde; Kendisini berbat hisseden Cemre’ye Ozan, çok iyi göründüğünü söylüyor. Ozan’ın iyi göründüğünü söylemesiyle Cemre, onun yakını göremediğini söylüyor. Ozan, ona yakından da uzaktan da gayet iyi göründüğünü söylüyor. Cemre, Ozan’a 50 lirası kaldığını bundan sonra otobüse bile binemeyeceğini söylüyor. İlk kez para sıkıntısı yaşayan Cemre’yi Ozan, o parayla çorbacıya götürüyor.

İşte Alev Alev 5. bölüm ön izlemesi…

ALEV ALEV 4. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Cemre, hastaneye kızını götürdüğünde Çelebi, onları bulur, Ozan, o anda Cemre’yi Çelebi’ye yakalanmaktan kurtarıp evine götürür. Ömer, yangının suçlusu olarak tutuklanır. İskender, aslında yapmak istediği tarihi eser kaçakçılığının üstünü örtmek için tüm yangını yapanın Ömer olduğunu, sahte şahitlerle emniyete beyan eder.

Rüya, kendi canını kurtaran Ömer’in masum olduğundan emin onun avukatlığını soyunur. Ama ailesi Rüya’nın bunu yapmasına karşı çıkar. Rüya, Ömer’i savunmak için geri dönüp onun masum olduğunu ortaya çıkarmak için elinden geleni yapar. Cemre, Ozan’a artık kaçmak istemediğini söyler.

Oda ona, bir canlı yayın düzenleyin kocasının ona yıllarca neler yaptığını anlatmasını ister. Çelebi, tam da Cemre’yi bulduğunda o canlı yayına katılıp kocasının yıllarca kendisini. deli yerine koyup sahte raporlar alıp ilaçlarla uyuttuğunu  anlatır. Bülent, Çiçek ile Tomris’in konuşmalarını duyup o evde bir şeyler olduğunu anlar ve oradan ayrılmak istemez.

Alev Alev 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Basını Cemre’nin Kaldığı Ozan’ın Evinin Önüne Yığıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler