Ana SayfaDizilerAlev Alev 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Basını Cemre'nin Kaldığı Ozan'ın...

İlgili Postlar

Alev Alev 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Basını Cemre’nin Kaldığı Ozan’ın Evinin Önüne Yığıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Alev Alev, 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çelebi, Cemre’nin izini bulup kızını hastaneden alıyor. Ozan, Cemre’yi hastaneden kaçırıp onu evine götürüyor. Rüya, Ömer istemese de onun avukatlığına soyunuyor. İskender, tüm suçu Ömer’in üzerine atacak haberler yayınlıyor. Çelebi, kızını hastanede bulduktan sonra Cemre’yi elinde hissediyor. Ama Cemre, Okan’ın sayesinde canlı yayına katılıp kocasının kendisine ve kızına neler yaptığını bir bir anlatıyor. Alev Alev 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çelebi, basını Cemre’nin kaldığı Ozan’ın evinin önüne yığıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Basını Cemre’nin Kaldığı Ozan’ın Evinin Önüne Yığıyor!

Alev Alev 5. bölüm 1. fragmanında;; Çelebi’nin annesi ona, Cemre’nin kızından ayrılmış bir anne olduğunu, bu işin onun tahmin etmediği kadar ciddi olduğunu ve kolay kolay hallolmayacağını söylüyor. Çiçek, Tomris’e o gün olanları anlatıyor. İskender’in, Şimay’ın ve kendisinin ve katili olduğunu anlatıyor. Çelebi, tüm gazetecileri Ozan’ın evinin önüne toplayıp sanki onun ahlaksızlık yapmış ve Ozan’la kendisine tüzak kurmuş gibi bir durum yaratıyor.

İşte Alev Alev 5. bölüm 1. fragmanı….

ALEV ALEV 4. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemre, hastaneye kızını götürdüğünde Çelebi, onları buluyor, Ozan, o anda Cemre’yi Çelebi’ye yakalanmaktan kurtarıp evine götürüyor. Ömer, yangının suçlusu olarak tutuklanıyor. İskender, aslında yapmak istediği tarihi eser kaçakçılığının üstünü örtmek için tüm yangını yapanın Ömer olduğunu, sahte şahitlerle emniyete beyan ediyor.

Rüyü, kendi canını kurtaran Ömer’in masum olduğundan emin onun avukatlığını soyunuyor. Ama ailesi Rüya’nın bunu yapmasına karşı çıkıyor. Rüya, Ömer’i savunmak için geri dönüp onun masum olduğunu ortaya çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Cemre, Ozan’a artık kaçmak istemediğini söylüyor.

Oda ona, bir canlı yayın düzenleyin kocasının ona yıllarca neler yaptığını anlatmasını istiyor. Çelebi, tam da Cemre’yi bulduğunda o canlı yayına katılıp kocasının yıllarca kendisini. deli yerine koyup sahte raporlar alıp ilaçlarla uyuttuğunu  anlatıyor. Bülent, Çiçek ile Tomris’in konuşmalarını duyup o evde bir şeyler olduğunu anlıyor ve oradan ayrılmak istemiyor.

 Alev Alev 4. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Cemre Çelebi’nin İpliğini Pazara Çıkarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler