Ana SayfaDizilerAlev Alev 4. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Cemre Çelebi'nin İpliğini Pazara...

İlgili Postlar

Alev Alev 4. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Cemre Çelebi’nin İpliğini Pazara Çıkarıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Alev Alev, 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, Ozan’ın kendisini korumasını istemez. Bir esaretten kaçarken birine geçmek istemediğini söyler. Rüya, Ömer’i kurtarmak için uğraşır. İskender ise, Rüya ile Ömer’in yakınlaşmasını gördükçe öfkeden deliye döner. Bülent, Şimay zannettiği Çiçek’in odasına girmeyi başarır. Çiçek, bir telefon bulup Rüya’yı arar. Rüya, Çiçek’in öldüğünü zannettiği için onu tanıyamaz. Alev alev 4. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı. Cemre, Çelebi’nin ipliğini pazara çıkarıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Cemre Çelebi’nin İpliğini Pazara Çıkarıyor!

Alev Alev dizisinin 4. bölüm 2. öz izlemesinde; Çelebi, Cemre’yi yakaladığını zannediyor. Ama o Ozan’ın da desteğiyle canlı yayına bağlanıp, teslim olmak istemediğini savaşacağını söyleyip, yıllarca kocası tarafından sahte raporlarla deli yerine konulduğunu ve uğradığı şiddeti anlatıyor. Bakalım Çelebi’nin bundan sonraki hamlesi ne olacak? Cemre, kızını ondan alabilecek mi?

İşte Alev Alev 4. bölüm 2. ön izlemesi…

 

ALEV ALEV 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, Ömer’in taksiciyi aramasıyla bir eczaneye girip oradan kaçmayı başarır. Çelebi, taksinin kamera kayıtlarını bulup taksiciyi konuşturur. Onun telefon kayıtlarından Çelebi, Cemre’nin izini bulur. Cemre, kızıyla ilk kez özgür olmanın tadını çıkarır. Sonra bir otele yerleşirler. Güneş, ateşlenince Cemre, telaşlanır ve eczaneye gidip ilaç alıp gelir. Ama Güneş’in ateşi inmez.

Tomris, Çiçek’e durumu göz yaşlarıyla anlatır. Onun ses telleri için bir ameliyat ettirir ve sonrasında torunuyla görüştürür. Çocuk, babasının annesine uyguladığı şiddetten dolayı konuşamaz. Şimay’ın kocası Bülent, çıkıp gelir. Tomris’ten karısını ve oğlunu ister. Ama Tomris, önce kendisini öldürmesi gerektiğini söyleyip istediği parayı sorar. Daha sonra kızına kazan dibi, kızarmış patates deyince, Tomris, ona tokat atıp gönderir.

İskender, yangın olduğu gün orada aslında bir tarihi eser kaçakçılığı yapmak istemiştir. Ama tüpün patlamasıyla durum değişmiştir. İskender, bir günah keçisi bulmak zorunda kalır ve oda Ömer olur. Yalancı şahitler bulup Ömer’i şüpheli durumuna düşürür. Rüya, hayatını kurtaran Ömer’in avukatı olmak ister.

Alev Alev 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Rüya Gizli Tanıkla Birlikte Ömer’i Kurtarmaya Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler