Ana SayfaDizilerAli Ersan Duru Sen Çal Kapımı Dizisinden Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Ali Ersan Duru Sen Çal Kapımı Dizisinden Neden Ayrıldı?

Fox Tv’nin yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı’nın reytingleri iyi olduğu için kış sezonunda da devam etme kararı almıştı. Çarşamba günleri ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisi, artık cumartesi günleri ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kızlar Serkan’ı kıskandırmak için Eda’nın gizli bir hayranı varmış gibi şirkete çiçek gönderirler. Serkan, çiçekleri görüp Eda’yı kıskanır. Kızların planı da tutuyor. Sen Çal Kapımı dizisinden üzücü bir haber geldi. Yakışıklı oyuncu Ali Ersan Duru, Sen Çal Kapımı dizisine veda etti. Ali Ersan Duru, Sen Çal Kapımı dizisinden neden ayrıldı? Detaylar haberimizde..

Ali Ersan Duru Kimdir?

Cumartesi Dizileri 2020

Ali Ersan Duru Sen Çal Kapımı Dizisinden Neden Ayrıldı?

Yakışıklı olduğu kadar başarılarıyla da adından söz ettirmeyi başaran Ali Ersan Duru, Sen Çal Kapımı dizisine veda etti. Efe Akman karakteriyle diziye renk katan oyuncu, diziye 13. bölümden itibaren dahil olmuştu. Ali Ersan Duru, diziye zaten konuk oyuncu olarak katılmıştı. Senaryo gereği rolü bitti ve diziden ayrıldı. Yakışıklı oyuncu diziyle 9 bölümlük bir anlaşma yapmıştı. Yani Ali Ersan Duru, Sen Çal Kapımı dizisinin 21. bölümünden sonra diziden ayrılacak. Başarılı oyuncu, diziden ayrılır ayrılmaz kendisine gelen yeni projeler için görüşmeye başladı.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Eda, Serkan’a eğer kendisine gerçekleri anlatsaydı durumun farklı olacağını söylüyor. Bir açık artırma gecesi düzenleniyor. Eda, gecenin sonunda bir kişinin Serkan’la yemek yiyeceğini öğreniyor. Gece için hazırlanan Eda, her kesin gözünü üzerine çekmeyi başarıyor. Eda, Serkan’la kimin yemek yiyeceğini merak etmeye başlıyor. Serkan, bu fırsatı değerlendirip yemeği Eda ile mi yiyecek?

İşte Sen Çal Kapımı 20. bölüm 1. fragmanı…

DİZİNİN 19. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eda, ailesinin öldüğü kazaya neden olan kişinin aslında Serkan olduğunu, bunu onun bilip kendisinden sakladığını öğreniyor. Serkan, Eda’ya sırılsıklam aşıktır ve onu kaybetmek istememektedir. Bakalım Serkan, Eda’ya kendisini affettirebilecek mi? Sen Çal Kapımı dizisi, 20. yeni bölümüyle 28 kasım cumartesi günü ekrana gelecek.

Sen Çal Kapımı Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler