Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 19. Bölüm 2. Fragmanı...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, gündeme gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yer aldığı, Sen Çal Kapımı dizisinin yayın günü değişti! Peki, sevilen dizi hangi gün ekrana gelecek? Sen Çal Kapımı 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Cumartesi Dizileri 2020

Sen Çal Kapımı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Çarşamba günleri ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisi, artık cumartesi günleri ekrana gelecek. Dizi 19. yeni bölümüyle 21 kasım cumartesi günü kaldığı yerden devam edecek. Kızlar Serkan’ı kıskandırmak için Eda’nın gizli bir hayranı varmış gibi şirkete çiçek gönderirler. Serkan, çiçekleri görüp Eda’yı kıskanır. Kızların planı da tutuyor.

İşte Sen Çal Kapımı 19. bölüm 2. fragmanı…

 

SEN ÇAL KAPIMI 18. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çatı katındaki çökmenin sebebinin Serkan’ın hatası olduğu düşünülür. Serkan hayatında ilk kez böyle zor bir durumda kalır. Herkes hatta kendisi bile çizimde yaptığı bir hata yüzünden bunların yaşandığını düşünürken, Eda, Serkan’ın asla böyle bir dikkatsizlik yapmayacağına inanır.

Serkan, çökmeden kaynaklı zararı gidermeye uğraşırken, Eda çizimlerdeki hatanın nasıl olduğunu çözmeye uğraşır. Serkan’ın yeni bir eve çıkması annesini çok üzer, Eda’nın Aydan için muhteşem bir plan düşünmeye başlar. Bu sırada Ayfer, çiçekçiye gelen müşterinin aslında Efe’nin referansı ile değil Serkan’ın refaransıyla geldiğini öğrenir.

Eda Serkan’ın Selin’e olan davranışlarını yanlış anlar. Serkan kendisine uzak davranan Eda’yı takıp eden Serkan onu üniversite kütüphanesinde bulur. Araları bozuk olsa bile ikili birbirlerinden uzak kalamazlar. Gece boyunca birlikte olurlar.

Sen Çal Kapımı dizisi 19. yeni bölümüyle 21 kasım cumartesi saat 20;00 da Fox Tv’de ekrana gelecek.

Sen Çal Kapımı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan İle Eda’nın Aşkı Sallantıya Mı Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler