Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 12. Bölüm İlk Sahne Yayında! Sultan Yamaç'ı Akşam Yemeğe...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 12. Bölüm İlk Sahne Yayında! Sultan Yamaç’ı Akşam Yemeğe Çağırıyor!

Show Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir heyecanla izlenen dizisi Çukur, 4. sezon 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde: Namık, oğlunun intikamını almak için Cengiz’in kapısını çalıyor. Cengiz, Yamaç’ı yanına çağırıp Namık’ın Çukur’a gireceğini ve istediğini alıp çıkacağını söylüyor. Sefa, Fidan’ı Çukur’dan kaçırtıyor. Namık’ın adamları Çukur’a girip her yeri talan ediyor. Cumali, Namık’ın adamlarını ve Sefa’nın ikinci gelmelerinde onların karşısına güçlü bir şekilde çıkıyor. Onlara Çukur’a yaptıklarının hesabını verdiriyor. Çukur 4. sezon 12. bölüm ilk sahne yayınlandı. Sultan, Yamaç’ı akşam yemeğe çağırıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sultan Yamaç’ı Akşam Yemeğe Çağırıyor!

Çukur 4. sezon 12. bölümden ilk sahnesinde; Sultan, Yamaç’ın karşısına çıkıp akşam yemekte neler olduğunu söylüyor ve ondan yemeğe gelmesini istiyor. Aylar sonra annesinin kendisini eve, hem de yemeğe davet ettiğini duyan Yamaç, çok şaşırıyor. Annesine ağabeylerinin de orada olup olmayacağını soruyor. Sultan, onların da olacağını söylüyor. Yamaç, heyecandan yemeğin kaçta olduğunu soruyor.

İşte Çukur 4. sezon 12. bölüm ilk sahnesi….

ÇUKUR 4. SEZON 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cumali, kahvaltıda herkesin kendisine ters davrandığını görüp ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Karısı da kendisine çay bile vermeyince sofradan kalkmak zorunda kalıyor. Cengiz, Yamaç’ı çağırıp ona Namık’ı tanıştırıyor. Ondan Sefa’ya yaptıkları için özür dilemesini istiyor. Yamaç ise, özür dilemiyor. Namık, oğlunun intikamını almak için Çukur’a adamlarını salıyor. Silah seslerini duyan Cumali, ne olduğunu anlayamıyor. Kahvede oturan bir kaç kişi yaralanıyor.

Daha kendilerine gelemeden bu sefer motorlu kişiler tüm dükkanları tarıyor. Yamaç, Nehir’le birlikte doktora gidiyor ve bebeğinin kalp sesini duyuyor. Sonra bir oğlu olacağını öğrenince çok mutlu oluyor. Cengiz, oğullarıyla birlikte kahvaltı yaparken Yamaç’ı da çağırıyor. Efsun da içeri girip Çağatay’ın yanına oturduğunu gören Yamaç, şok oluyor. Efsun, Çağatay’la konuşup Yamaç’ın kendisini sevmediğini anladığını onun haklı olduğunu söylüyor.

Sefa, Çukur’da olan Fidan’ı kaçırtıyor. Daha güçlenip Çukur’a tekrar bir saldırı yapmayı planlarken Cumali, onların mahalleye girmelerini engelliyor. Sultan, oğluna bir tencere bulgur pilavı yapıp götürüyor. Odasında annesini gören Yamaç, çok şaşırıyor. Sultan, gitmeden önce orasının soğuk olduğunu gece kalın giyinmesini istiyor. Yamaç, ağlayarak o pilavı yiyor.

Çukur 4. Sezon 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Namık’ın Adamları Çukur’u Talan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler