Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Namık'ın Adamları Çukur'u Talan...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Namık’ın Adamları Çukur’u Talan Ediyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cumali, yemek masasında annesini sorar. Ayşe’den ters yanıt alır. Selim’de karısını korur. Bir de karısı getirdiği çayı Cumali’ye vermez. Cumali, herkesin neden kendisine cephe aldığına anlam veremez. Çukur 4. sezon 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Namık’ın adamları, Çukur’u talan ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Namık’ın Adamları Çukur’u Talan Ediyor!

Çukur 4. sezon 11. bölüm 1. fragmanında; Sincanlı Namık, Çukurluların kendisini tanımadığını onlara kendisini tanıtacağını söylüyor. Cengiz Yamaç’a, Namık’ın Çukur’a gideceğini ve istediğini alacağını eğer alamazsa arkasında kendisinin olduğunu söylüyor. Namık’ın silahlı adamları Çukur’daki dükkanları evleri tek tek kurşunluyor. Koçovalılar neye uğradıklarını anlayamıyor. Yamaç, ne yapacağını bilemiyor.

İşte Çukur 11. bölüm 1. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Cumali, Efsun’a İdris Koçavalı’nın selamı olduğunu söyleyip silahını çeker. Yamaç, tam o sırada yetişiyor ve abisine onun hamile olduğunu söyler. Cumali, az kalsın hamile bir kadını öldüreceği için çok üzülür. Kendi doğmamış çocuğunun öldürüldüğü aklına gelir. Çağatay, Yamaç’ı yanına çağırıp ona bir silah sevkıyatı olduğunu, oraya gidip sevkıyatı patlatmasını ister. Cumali’nin tefeciden aldığı paralarla birlikte Selim, silahları almaya gider.

Birden üzerilerine kurşun yağınca ne olduğunu anlayamaz. Yamaç, abisiyle burun buruna gelince bunun Çağatay’ın tuzağı olduğunu anlar. Hemen, Çağatay’ın adamlarını temizleyip abisi ve mahalleliyi oradan çıkartmayı başarır. Ancak, silahlar patlar. Selim, hem paraları, hem de silahları kaybettiğini abisine nasıl söyleyeceğini düşünmeye başlar.

Cumali, durumu öğrenince Aliço’dan Emir’in defterinden bir kasa bulmasını ister. Çağatay, para teslimatı için Selen ile Murtaza’yı görevlendirir. Onların sevkıyatını öğrenen Cumali ile Yamaç, birlikte hareket edip paraları alır. Selen, yaralı bir şekilde Çağatay’ın karşısına çıkar ve paraları kaybettiklerini söyler. Çağatay, öfkeden deliye döner.

Yamaç, Efsun’un Çağatay’la görüştüğünü görür ve onun bu görüşmeyi kendisinden sakladığı için onu affetmez. Aliço’dan Nehir’in bebeği aldırmadığını öğrenen Yamaç, onun yanına gider. Efsun, onları sarılmış bir vaziyette görür. Yamaç, iki çocuğu olacağı için iki tepsi baklava alıp mahallede dağıtır.

Çukur 4. Sezon 11. Bölümden İlk Sahne Yayında! Cumali’ye Evde Herkes Cephe Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler