Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Bebek Mi Bekliyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Bebek Mi Bekliyor?

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 73. yeni bölümüyle 19 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hünkar’ın cenazesine gelen Jandarma, Sevda’yı cinayet suçundan tutuklar. Behice, Hünkar’ı öldürdükten sonra onun mücevherlerini gizlice onun evine bırakır. Sevda, şahitler ve telefon görüşmelerinden dolayı masum olduğu anlaşılır. Bir takım insanlar toplanıp Sevda’nın Hünkar’ı öldürdüğü için evini yakmaya çalışır. Son anda Züleyha gelip onu kurtarıp eve götürür. Fekeli, Behice’nin evde kalmasını istemez. İstanbul’a gitmek için yola çıkan Behice’nin Çukurova’dan gitmeye niyeti yoktur. Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha, bebek mi bekliyor?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha Bebek Mi Bekliyor?

Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm 1. fragmanında; Demir’in verdiği basın toplantısında Züleyha’nın elini tuttuğunu görünce Yılmaz, kıskançlıktan deliye dönüyor. Onunla küçük konakta buluşuyor. Yılmaz Züleyha’ya, yamanların hanımı olarak görünmesinden rahatsız olduğunu söyleyip ona, Demir’le karı koca hayatı yaşayıp yaşamadığını soruyor. Müjgan, onların konuşmalarını duyup yine Züleyha’ya dünyayı dar edeceğini söylüyor. Eczaneye giden Züleyha, alacağı ilaçların gebeler için verileceğini tahlilin sonucunun da pozitif olduğunu öğreniyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1327325809787498496

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 72. BÖLÜM ÖZETİ!

Hünkar’ın cenazesi adeta sevgi seli olur. Sevda’nın cinayet suçundan tutuklanmasından sonra, ne Züleyha nede, Demir, onun öyle bir şey yaptığına itibar etmez. Ancak, arama sonucunda Hünkar’ın mücevherleri Sevda’nın evinde bulunur. Demir, annesinin mücevherlerini Sevda’nın evinde bulunduğunu öğrenince şüpheye düşer. Sevda, bu duruma çok içerler.

Mahkemeye çıkan Sevda, Hünkar’ın ölüm saatinde yaptığı telefon görüşmeleri, bakkaldan ettiği sipariş sayesinde aklanır ve serbest bırakılır. Demir. ondan çok özür diler. Ancak Sevda, onun nasıl kendisinin katil olduğuna inandığını kabul edemez. Müjgan, Sevda’nın tutukladığını duyunca hemen halasını tren istasyonunda bulup eve getirir.

Züleyha Demir’i, odasına koymaz. Ona bedeninin ve ruhunun başka birine ait olduğunu bildiğini söyler. Demir, ona kendisini bırakmaması için gözyaşı döker. Sevda aklandıktan sonra Züleyha, Hünkar’ı Behice’nin öldürdüğünden emin olur. Onu şehir kulübünde bulup herkesin içinde annesinin katili olduğunu, hürriyetinin tadını çıkarmasını söyler. Fekeli, konuşulanları duyar ve Züleyha’nın haklı olabileceğini düşünür.

Eve gelince Behice’ye İstanbul’a gitmesinin daha doğru olabileceğini söyler. Oda Fekeli’yi, Züleyha’ya inanmakla suçlar. Fekeli, eğer Züleyha’ya inansaydı onun yaşamayacağını söyler. Behice, valizlerini toplayıp hava alanına gider. Orada valizini dağıtıp bir ormana gider. Orada tuttuğu adamdan kendisini dövmesini ister. Sonra da ondan, kendisini omuzundan vurmasını ister. Adam Behice’yi, döver ve tam onun istediği gibi silahı doğrulttuğu sırada bir köpek gelip adamın elini ısırır. O sırada silah da patlar.

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behice’nin Oyunu Ortaya Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler