Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behice'nin Oyunu Ortaya Çıkacak...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behice’nin Oyunu Ortaya Çıkacak Mı?

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 72. yeni bölümüyle ekrana geldi. Hünkar’ın cenazesine gelen Jandarma, Sevda’yı cinayet suçundan tutukluyor. Behice, Hünkar’ı öldürdükten sonra onun mücevherlerini gizlice onun evine bırakmıştır. Sevda, şahitler ve telefon görüşmelerinden dolayı masum olduğu anlaşılıyor. Bir takım insanlar toplanıp Sevda’nın Hünkar’ı öldürdüğü için evini yakmaya çalışıyor. Son anda Züleyha gelip onu kurtarıp eve götürüyor. Fekeli, Behice’nin evde kalmasını istemiyor. İstanbul’a gitmek için yola çıkan Behice’nin Çukurova’dan gitmeye niyeti yoktur. Behice’nin oyunu ortaya çıkacak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Behice’nin Oyunu Ortaya Çıkacak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hünkar’ın cenazesi adeta sevgi seli oluyor. Sevda’nın cinayet suçundan tutuklanmasından sonra, ne Züleyha nede, Demir, onun öyle bir şey yaptığına itibar etmiyor. Ancak, arama sonucunda Hünkar’ın mücevherleri Sevda’nın evinde bulunuyor. Demir, annesinin mücevherlerini Sevda’nın evinde bulunduğunu öğrenince şüpheye düşüyor. Sevda, bu duruma çok içerliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 72. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahkemeye çıkan Sevda, Hünkar’ın ölüm saatinde yaptığı telefon görüşmeleri, bakkaldan ettiği sipariş sayesinde aklanıyor ve serbest bırakılıyor. Demir. ondan çok özür diliyor. Ancak Sevda, onun nasıl kendisinin katil olduğuna inandığını kabul edemiyor. Müjgan, Sevda’nın tutukladığını duyunca hemen halasını tren istasyonunda bulup eve getiriyor.

Züleyha Demir’i, odasına koymuyor. Ona bedeninin ve ruhunun başka birine ait olduğunu bildiğini söylüyor. Demir, ona kendisini bırakmaması için gözyaşı döküyor. Sevda aklandıktan sonra Züleyha, Hünkar’ı Behice’nin öldürdüğünden emin oluyor. Onu şehir kulübünde bulup herkesin içinde annesinin katili olduğunu, hürriyetinin tadını çıkarmasını söylüyor. Fekeli, konuşulanları duyuyor ve Züleyha’nın haklı olabileceğini düşünüyor.

Eve gelince Behice’ye İstanbul’a gitmesinin daha doğru olabileceğini söylüyor. Oda Fekeli’yi, Züleyha’ya inanmakla suçluyor. Fekeli, eğer Züleyha’ya inansaydı onun yaşamayacağını söylüyor. Behice, valizlerini toplayıp hava alanına gidiyor. Orada valizini dağıtıp bir ormana gidiyor. Orada tuttuğu adamdan kendisini dövmesini istiyor. Sonra da ondan, kendisini omuzundan vurmasını istiyor. Adam Behice’yi, dövüyor ve tam onun istediği gibi silahı doğrulttuğu sırada bir köpek gelip adamın elini ısırıyor. O sırada silah da patlıyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Yılmaz’a Artık Gidebileceklerini Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler