Ana SayfaDizilerZümrütüanka 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Olanlardan Sonra Umutsuzluğa Kapılıyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Olanlardan Sonra Umutsuzluğa Kapılıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka 19. yeni bölümüyle 14 kasım cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Zümrüt, Serhat’la evlenmeyi kabul ettikten sonra Azimet, torununu yanına çağırır ve eğer tekrar onunla evlenirse onu mirasından men edeceğini söyler. Serhat, Zümrüt’le evlenmeyi tercih eder. Zümrüt’ün babasının karşı çıkmasına rağmen ikili evlenir. Azimet, Ülfet’e verdiği evin yarı hissesini silah zoruyla geri alıp Deniz’e verir. Melahat. cinayet işlediğini zanneder ve onun yardımına Serhat koşar. Zümrüt’ün babası, kızını ezenin Abbas olduğunu öğrenip onu öldürmeye gider. Azimet. Abbas’a silah çektiği sırada Serhat’ta ona silah çeker. Abbas vurulur. Zümrütüanka 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zümrüt, olanlardan sonra umutsuzluğa kapılıyor. Serhat’la mutlu olabileceğini düşünemiyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt Olanlardan Sonra Umutsuzluğa Kapılıyor!

Zümrütüanka 19. bölüm 1. fragmanında; Abbas, vurulup hastaneye kaldırılıyor. Serhat, amcasının boynunu sıkıp onun ölümünün kendisinin elinden olacağını, onu öldürmek isteyen tek kişinin kendisi olduğunu söylüyor. Deniz Azimet’e, tek istediği şeyin Serhat olduğunu söylüyor. Serhat, Zümrüt’ü üşümüş bir vaziyette buluyor. Zümrüt, Serhat’la asla gerçekten kavuşamayacağını düşünmeye başlıyor.

İşte Zümrütüanka 19. bölüm 1. fragmanı….

ZÜMRÜTÜANKA 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt’ün evlenmeyi kabul etmesiyle Serhat, havalara uçar. Deniz ile Azimet’in ise morali bozulur. Azimet, Zümrüt’ü gelin olarak tekrar konağa almamaya karar verir ve torununu yanına çağırıp konuşur. Serhat’a, eğer Zümrüt’le tekrar evlenirse onu mirasından men edeceğini söyleyip ona yalvarır. Ama Serhat, serveti değil Zümrüt’ü tercih ettiğini söyleyip konağı terk eder.

Serhat, Zümrüt’le evleneceğini onun babasına sorar. Ama Zümrüt’ün babası, kızını o kadar üzdüğü için Serhat’la evlenmesine izin vermez. Zümrüt, babasına Serhat’ı çok sevdiğini söyleyince dayanamaz. Serhat ile Zümrüt evlenir. Deniz. başka bir eve yerleşmek üzere evi terk edeceği sırada Azimet, ona izin vermez. Onun kızının yanında kalacağını söyler.

Ülfet, Zümrüt’ün nikahına hazırlanmış giderken Azimet’in adamları onu çevreleyip götürür. Silah zoruyla ondan konağın yarı hissesini geri alır. Azimet, Ülfet’ten aldığı hisseyi Deniz’in üzerine devreder. Meliha, Abbas’ın tutuğu adamın tuzağına düşer. Gözünü açtığında adamın kanlar içinde yattığını ve elinde bıçak görür.

Abbas’ın adamına işi düşüp onu arar. Cinayet işlediğini zanneden Meliha. onunla birlikte adamı ormana gömez. Serhat, durumu öğrenir ve Meliha’ya o adamı gömdükleri mezarı göstermesini ister. Mezardan maket çıkınca Serhat. Abbas’ın işi olduğunu düşünüp onun peşine düşer. Azimet, kendisinden yardım isteyen Abbas’la mezarlıkta buluşup ona oğullarını öldürdüğü için silahını doğrultur. Zümrüt’ün babası da kızını ezenin Abbas olduğunu öğrenip oraya gider. Abbas. vurulup yere yığılır.

 Zümrütüanka 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Abbas’ı Kim Vuruyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler