Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gediz Sancar'ı Bitirmek İçin Sahra'yla...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gediz Sancar’ı Bitirmek İçin Sahra’yla İşbirliği Yapıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 28. yeni bölümüyle 16 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sancar, hastaneye kaldırılır ve onu ameliyat etmek için Sahra gelir. Sahra ise, Akın’ın kız kardeşi çıkar. Gediz, hariç kimse onun Akın’ın kız kardeşi olduğunu bilmez. Sahra, Menekşe’nin evine gidip ona, kendisinin Akın’ın kız kardeşi olduğunu ve Ceylan’ın bebeğini alıp ona vereceğini söyler. Nare’nin desteğiyle Sancar, tekerlekli sandalyeden kurtulur. Bir yüzük alıp Nare’ye evlenme teklif eder. Nare, Sancar’ın evlenme teklifini kabul eder. Sefirin Kızı 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gediz, Sancar’ı bitirmek için Sahra’yla işbirliği yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Gediz Sancar’ı Bitirmek İçin Sahra’yla İşbirliği Yapıyor!

Sefirin Kızı 28. bölüm 1. fragmanında; Gediz, Sancar’ın iyileştiğini ve Nare ile evleneceğini duyunca öfkeden deliye dönüyor. Sahra ile iş birliği yapıp, ondan Sancar’ın ailesini ve sevdiklerini koruyamaz hale gelmesini istiyor. Nare, Yahya’nın Elvan’ı aldattığını öğrenip onu teselli ediyor. Sancar, bir mezarın içinde yatarken görülüyor. Gediz’de onun mezarına toprak atıyor.

İşte Sefirin Kızı 28. bölüm 1. fragmanı….

 

SEFİRİN KIZI 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Sahra, Akın’ın telefonundan gelen mesajlarla kalkıp Türkiye’ye gelir. Geliyor ama abisini hiç bir yerde bulamaz. Kendisine denildiği gibi hastanede işe başlar. Gediz, Sancar’ın Akın’ı öldürmek suçundan ihbar eder. Nare, tam Sancar’ı hastaneye götüreceği sırada polisler gelir. Ama o Sancar’ı oradan uzaklaştırıp hastaneye götürmeyi başarır.

Polisler, her yerde Akın’ın cesedini arar. Ama her kazılmış gibi görünen mezar boş çıkar. Gediz, Sancar’a her türlü savaş açar. Şirketin başına geçen ve bu işlerde tecrübesiz olan Zehra’yı borçlandırır. Halise, Dudu’dan duyduklarıyla şok olur. Oğlunu görmeye hastaneye gider. Akın’ın cesedi bulunmadığı için Sancar’da tutuklanamaz. Ameliyata alınan Sancar, tekerlekli sandalyeye mahkum kalır.

Sahra, Nare ile konuşup annesinin intihar edip tekerlekli sandalyeye mahkum kaldığını ama onun pes edip intihar ettiğini göz yaşları içerisinde ona anlatır. Nare, Sancar’ı her düştüğünde kaldırır ve Melek’le birlikte onu yürütmeye çalışır. Sancar, yürümeyi başarır. Elvan, Dudu’yu takip eder ve Yahya’yla buluştuğunu görür. Onların konuşmalarını dinler ve Yahya’nın Dudu’yla kendisini aldattığını duyar.

Yahya, Dudu’dan ayrıldıktan sonra Elvan’ın yanına gider ve onu çok özlediğini söyler. Elvan, onu özlemediğini söyler. Amacı, boşanma davasını onun açmasını sağlamaktır. Avukat eve gelince Yahya’nın kendisine boşanma davası açtığını anlar. Sancar, Nare’nin önünde diz çöküp ona evlenme teklif eder. O da kabul eder. Akın’ın telefonundan gelen konuma giden Sahra, karşısında Gediz’i bulur. Ondan abisinin ölmüş olduğunu ve cesedinin bulunamadığını öğrenir.

 Sefirin Kızı 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Sancar’ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler