Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Sancar'ın Evlenme Teklifini Kabul...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Sancar’ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 27. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, hastaneye kaldırılıyor ve onu ameliyat etmek için Sahra geliyor. Sahra ise, Akın’ın kız kardeşi çıkıyor. Gediz, hariç kimse onun Akın’ın kız kardeşi olduğunu bilmiyor. Sahra, Menekşe’nin evine gidip ona, kendisinin Akın’ın kız kardeşi olduğunu ve Ceylan’ın bebeğini alıp ona vereceğini söylüyor. Nare’nin desteğiyle Sancar, tekerlekli sandalyeden kurtuluyor. Bir yüzük alıp Nare’ye evlenme teklif ediyor. Nare, Sancar’ın evlenme teklifini kabul ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Sancar’ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

Sefirin Kızı dizisinin, 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sahra, Akın’ın telefonundan gelen mesajlarla kalkıp Türkiye’ye geliyor. Geliyor ama abisini hiç bir yerde bulamıyor. Kendisine denildiği gibi hastanede işe başlıyor. Gediz, Sancar’ın Akın’ı öldürmek suçundan ihbar ediyor. Nare, tam Sancar’ı hastaneye götüreceği sırada polisler geliyor. Ama o Sancar’ı oradan uzaklaştırıp hastaneye götürmeyi başarıyor.

SEFİRİN KIZI 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Polisler, her yerde Akın’ın cesedini arıyor. Ama her kazılmış gibi görünen mezar boş çıkıyor. Gediz, Sancar’a her türlü savaş açıyor. Şirketin başına geçen ve bu işlerde tecrübesiz olan Zehra’yı borçlandırıyor. Halise, Dudu’dan duyduklarıyla şok oluyor. Oğlunu görmeye hastaneye gidiyor. Akın’ın cesedi bulunmadığı için Sancar’da tutuklanamıyor. Ameliyata alınan Sancar, tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyor.

Sahra, Nare ile konuşup annesinin intihar edip tekerlekli sandalyeye mahkum kaldığını ama onun pes edip intihar ettiğini göz yaşları içerisinde ona anlatıyor. Nare, Sancar’ı her düştüğünde kaldırıyor ve Melek’le birlikte onu yürütmeye çalışıyor. Sancar, yürümeyi başarıyor. Elvan, Dudu’yu takip ediyor ve Yahya’yla buluştuğunu görüyor. Onların konuşmalarını dinliyor ve Yahya’nın Dudu’yla kendisini aldattığını duyuyor.

Yahya, Dudu’dan ayrıldıktan sonra Elvan’ın yanına gidiyor ve onu çok özlediğini söylüyor. Elvan, onu özlemediğini söylüyor. Amacı, boşanma davasını onun açmasını sağlamaktır. Avukat eve gelince Yahya’nın kendisine boşanma davası açtığını anlıyor. Sancar, Nare’nin önünde diz çöküp ona evlenme teklif ediyor. O da kabul ediyor. Akın’ın telefonundan gelen konuma giden Sahra, karşısında Gediz’i buluyor. Ondan abisinin ölmüş olduğunu ve cesedinin bulunamadığını öğreniyor.

 Sefirin Kızı 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın’ın Kız Kardeşi Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler