Ana SayfaDizilerYasak Elma 85. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Merdivenlerden Düşen Halit Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Yasak Elma 85. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Merdivenlerden Düşen Halit Ölüyor Mu?

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma, 84. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Halit’in Ender’le evlendiğini duyan Yıldız, Şahika ve Kaya şok oluyor. Hemen Halit, Yıldız’ı evden kovuyor. Beş parasız kalan Yıldız, annesinin bir arkadaşının evine gidiyor. Halit, Halit Can’ı Yıldız’ın elinden alıyor. Kaya, Yıldız’ın avukatlığını üstleniyor ve Halit’in mahkemeye sunduğu fotoğrafları dosyadan çekiyor. Yiğit, annesinin Halit’le evlendiğini duyunca onunla tartışıyor. Şahika, Yıldız’ın yanına gidip Ender’e karşı birlikte hareket etmeyi teklif ediyor. Yasak Elma 85. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Merdivenlerden düşen Halit, ölüyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Merdivenlerden Düşen Halit Ölüyor Mu?

Yasak Elma 85. bölüm 1. fragmanında; Halit, Yıldız’ın üzerine yürüyor. O sırada Şahika ve Ender, ona engel olmaya çalışıyor. Dengesini kaybeden Halit, merdivenler aşağı yuvarlanıyor. Şahika, aşağı inip Halit’in yaşayıp yaşamadığını kontrol ediyor.

İşte Yasak Elma 85. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 84. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit’in Ender’le evlenmesi herkesi şok ediyor. Yıldız, çocuğunu alıp gitmek istiyor. Ama ondan Halit, oğlunu bırakıp gitmesini istiyor. Yıldız, çocuğunu da alıp bir otele gidiyor. Ancak kredi kartları iptal olduğu için kapıda kalıyorlar. Yıldız’ın annesinin bir arkadaşının evine gitmek zorunda kalıyorlar. Halit, oğlunun geçici velayetini almak için harekete geçiyor. Hemen ertesi gün karar çıkıyor ve Halit, Halit Can’ı Yıldız’dan koparıyor.

Halit, Kerim’i işten kovuyor. Kaya, Yıldız’ın avukatlığını üstleniyor ve mahkeme dosyasından onun Kerim ile çekilmiş fotoğraflarını çekmeyi başarıyor. Yiğit, Amerika’dan geliyor. Annesinin Halit’le tekrar evlendiğini duyunca şok oluyor ve annesine gidip onu bir daha affetmeyeceğini söylüyor. Yıldız, kayıkla konağa gidip Ender’den yaptığının hesabını soruyor. Ama Halit, polis çağırıp ondan evine izinsiz girdiği için şikayetçi oluyor.

Yıldız, annesinin birikmiş olan parasına güveniyor ve bir ev tutmak istiyor. Ancak annesinin paraları kaybettiğini öğrenince bir şok daha yaşıyor. Şahika, Yıldız’ın yanına gelip ağlamamasını, eğer kendisiyle birlikte hareket edip dediklerini yaparsa Ender’den intikamını alabileceğini söylüyor. Yıldız’da Şahika’nın teklifini kabul ediyor ve ikili el sıkışıyor.

Yasak Elma 84. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’a Bir Tek Kaya Destek Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler