Ana SayfaDizilerBabil Dizisi Final mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Babil Dizisi Final mi Yapıyor?

Star Tv’nin sevilen yapımlarından Babil dizisi final mi yapıyor? Ozan Güven’in diziden ayrılmasının ardından Güven’in yerini Onur Saylak doldurmuştu. Onur Saylak oyunculuğu ile izleyicilerden tam not alsa da reytingler için yeterli olmadı. Düşük reytinglerle devam eden Babil final yapma kararı mı aldı? Detaylar haberimizin devamında…

Babil 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İrfan’ın Oyunu Süleyman’la Egemen’i Bitiriyor!

Babil Dizisinde Karar Verildi

Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver, Onur Saylak, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu gibi başarılı isimlerin rol aldığı Babil dizisi 2. sezonunda beklenen reytinge ulaşamadı. Dizi haftalardır reytingleri yükseltemeyince dizi final yapma kararı aldı.

Halit Ergenç kimdir?

Birce Akalay kimdir?

Babil Dizisinde 18. Bölümde Neler Oldu?

Deniz, babasının Egemen olduğunu öğreniyor. Ama durumu anlamakta zorlanıyor. İrfan, Egemen’in oğluna bunu söylemesinden sonra onunla kavgaya tutuşuyor. Nezarete alınan İrfan, yine Nihal’den yardım istiyor. Süleyman, kasanın şifresini İlay’ın İrfan’a vermesinden şüphelenip onun telefonunu karıştırıyor. Hatta onu adamlarına takip ettiriyor.

İrfan, Ayşe’yle konuşup yaptıklarının hepsini oğlu için yaptığını ve bundan sonra kendisine güvenmesini istiyor. Nihal ise, onun yeni bir yalanıyla daha karşılaşmaktan korkuyor. Özkan, İrfan’ı ve Süleyman’ı yanına çağırıyor. Süleyman’ın İrfan’a verdiği parayı çaldığını öğreniyor. O ise, paraları oğlunun çaldığını söylüyor. O zaman oğlunun cezasını onun vermesi için Süleyman’a bir bıçak veriyor. Ondan Hakan’ın elini kesmesini istiyor.

İrfan, Süleyman’ı affetmeye hazır olduğunu, ama onun kendisine elini öptürmek zorunda bıraktığını anlatıp ona elini uzatıyor. Süleyman, İrfan’ın elini öpmeyi kabul etmiyor. Hakan’ın eli kesiliyor. Babasına kızan Hakan, annesinin yanına gidiyor. İrfan, Özkan’dan 30 tirilyonluk bir iş alıyor. Kudret, önce bu işe yanaşmıyor. Ama o paraların dönüp dolaşıp Süleyman’ın olacağını öğrenince işi kabul ediyor.

İrfan, Süleyman’ın sahip olduğu güce sahip oluyor. Egemen, beş parasız kalınca, saatini satmak zorunda kalıyor. İrfan, ortaya yeni bir sevkıyat işi atıyor. Süleyman ve Egemen, her şeylerini kaybetmek uğruna işi kabul ediyor. Egemen, Eda’nın elindeki paraları, Süleyman ise, İlay’ın evini satıyor. Tüm parayı işe yatırıyor.

İrfan. daha önceden İlay’la konuşup evi satıp parasını Süleyman’a vermesini daha sonra yanına gelmesini istemişti. Süleyman ve Egemen, mallar sahte çıkınca beş parasız kalıyor. ilay ise, Süleyman’ı terk edip İrfan’ın yanına gidiyor. Nihal, İrfan ile İlay’ı sarmaş dolaş görünce büyük bir hayal kırıklığı daha yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler