Ana SayfaDizilerYasak Elma 84. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız'a Bir Tek Kaya Destek...

İlgili Postlar

Yasak Elma 84. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’a Bir Tek Kaya Destek Çıkıyor!

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma, 83. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahika, Halit’e Yıldız ile Kerim’in çekilmiş fotoğraflarını gösteriyor ve sonra yırtıyor. Eğer, Yıldız’la evleneceği gün kendisiyle evlenirse ona o fotoğrafları vereceğini söylüyor. Halit, Şahika’nın teklifini kabul ediyor. Ender Yıldız’a, şirkette herkesin Kerim ve onun hakkında konuştuğunu onunla bir daha aynı ortamda bulunmamasını söylüyor. O da Kerim’le buluşup durumu anlatıyor. O sırada Caner onların fotoğrafını çekiyor. Düğün günü geldiğinde Halit, ters köşe yapıyor. Ne Yıldız’la evleniyor. Ne de Şahika ile. Halit, Ender’le evlendiğini açıklıyor. Yasak Elma 84. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız’a, bir tek Kaya destek çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız’a Bir Tek Kaya Destek Çıkıyor!

Yasak Elma 84. bölüm 1. fragmanında; Şahika, Halit’in oyununa geldiğine inanamıyor. Yıldız ise, oğlunu alıp gitmek istiyor. Halit, ona oğlunu asla vermeyeceğini, Çünkü, onun kendisi aldattığını söylüyor. Yıldız, kimseyi aldatmadığını haykırıyor. Mert, işlerinden olacağı için Kerim’i suçluyor. Kerim ise, henüz hiçbir şeyin bitmediğini söylüyor. Zehra, babasına yaptığından dolayı ateş püskürüyor. Kaya, Yıldız’ın avukatlığına soyunuyor ve Halit’in mahkemeye sürdüğü onun Kerim ile çekilmiş fotoğraflarını dava dilekçesinden çektiğini söylüyor. Yıldız, bir kez daha Ender’e güvenmenin pişmanlığını yaşıyor.

İşte Yasak Elma 84. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 83. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit, Şahika’nın Yıldız ile Kerim’in birlikte çekilmiş fotoğraflarını görünce çok seviniyor. Şahika, fotoğrafları yırtıyor ve kopyalarının kendisinde olduğunu, eğer Yıldız’la evleneceği gün kendisiyle evlenirse o fotoğrafları ona vereceğini söylüyor. Halit, kabul ediyor. Yıldız, gelinliğini seçiyor. Şahika’da kendisine gelinliğini alıyor.

Ender, Yıldız’a yakın davranıp ona şirkette herkesin onun ve Kerim hakkında konuştuğunu, Halit’in kulağına giderse evliliğinin tehlikeye gireceğini söylüyor. Yıldız, Ender’in telefonundan Kerim’i arayıp buluşmaları gerektiğini söylüyor. Kerim’le buluşan Yıldız, durumu anlatıyor ve aynı ortamda bulunmamaları gerektiğini söylüyor. O ise, eğer istemiyorsa birlikte uzaklara gidip mutlu olabileceklerini teklif ediyor. Hatta ona sarılıp vedalaşıyor. O sırada Caner onların fotoğrafını çekiyor.

Sonra Yıldız’a, Şahika’nın Kerim ile onun fotoğraflarını çektirdiklerini gördüklerini ve adamın elinden fotoğrafları aldığı yalanını uyduruyor. Arada Emir olunca Yıldız, bu yalana inanıyor. Kına gecesinde Yıldız, Şahika’yı da çağırıp onun eline zorla kına yaktırıyor. Düğün günü geldiğinde Yıldız, gelinliğiyle davetlilerin karşısına çıkıyor.

Halit, Yıldız’a onunla evlenmeyeceğini söylüyor. Yıldız, büyük bir şok geçiriyor. İkinci şoku gelinlik içinde Şahika’yı görünce geçiriyor. Halit, Şahika’ya dönüp onunla da evlenmeyeceğini çünkü, evlendiğini söylüyor. O sırada Ender, elinde evlilik cüzdanıyla beliriyor.

Yasak Elma 83. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Yıldız’la Değil Şahika’yla Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler