Ana SayfaDizilerYasak Elma 83. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Yıldız'la Değil Şahika'yla Evleniyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 83. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Yıldız’la Değil Şahika’yla Evleniyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yasak Elma 82. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız’ın hiçbir şeyden haberi olmadan Halit, onun Kerim’le ilişkisini kanıtlayıp Halit Can’ın velayetini almaya çalışıyor. Durumu anlayan Ender, Yıldız’a yaklaşıyor. Yıldız, düğün hazırlıklarına başlıyor. Şahika, Halit’in amacını anlayıp ona Yıldız’la Kerim’in samimi fotoğraflarını veriyor. Karşılığında ise onun Yıldız’la değil kendisiyle evlenmesini istiyor. Yasak Elma 83. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Halit, Yıldız’la değil Şahika’yla evleniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Halit Yıldız’la Değil Şahika’yla Evleniyor!

Yasak Elma 83. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, tüm düğün hazırlıklarını tamamlayıp gelinliğini giyip davetlilerin arasından Halit’in yanına gidiyor. Halit, onu görünce alkışlıyor. Ama onun yanına geldiğinde de alkışlamaya devam ediyor ve o alkışın gelinliğiyle gelen Şahika’ya olduğunu anlayıp donup kalıyor.

İşte Yasak Elma 83. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 82. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit, Yıldız’ın Kerim ile bir beraberliğini öğrenip çocuğunun velayetini almanın peşine düşüyor. Şahika, abisine sürpriz bir doğum günü partisi düzenliyor. Partiye Halit ve Yıldız’ın da katılacağını öğrenince onlara iyice kin duyuyor. Zehra, kendi parasını Mert’e verdiği gibi birde Asuman hanımın parasını ona verdiriyor. Asuman hanım, parasının iki katını alınca mutlu oluyor ve başka yatırımcılar aramaya çalıyor.

Şahika, abisi Kaya için bir doğum günü partisi düzenliyor. Ender, orada kendisi olmadığı için deriyor. Yıldız, mecburen Kaya’nın doğum günü partisine katılıyor. Erim, orada Yıldız’a saygısızlık yapıyor. Halit, Erim’i annesine gönderiyor. Ender, Erim’den durumu öğreniyor.

Halit, Yıldız ile Kerim’in yan yana fotoğrafını çekip çocuğunun velayetini almak için elinden geleni yapıyor. Ancak, ne onları bir arada görüntüleyemiyor. Şahika, Halit’in Kerim’le Yıldız’ı bir arabayla gönderdiğini görünce peşine adam takıyor. Halit’in onları birlikteyken fotoğraflarını çekmek istediğini anlıyor.

Şahika, Halit’in yanına gidip onun ne yapmaya çalıştığını anladığını söyleyip ona elindeki fotoğrafları veriyor. Halit, ona neden kendisine bunu yaptığını sorduğunda, Kerim’le birlikteyken şüphelenip onları takip ettirdiğini söylüyor. Ama bunun karşılığında o nikah masasına Yıldız’la değil kendisiyle oturmasını istiyor.

Yasak Elma 82. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’a Halit’den Büyük Bir Darbe Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler