Ana SayfaDizilerYasak Elma 82. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız'a Halit'den Büyük Bir Darbe...

İlgili Postlar

Yasak Elma 82. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’a Halit’den Büyük Bir Darbe Geliyor!

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma, 81. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Halit ve Erim, Yıldız ile Ender’in konuştuklarını duyuyor. Ama duymamazlıktan geliyor. Yıldız, durumu kurtarmak için Kerim’i yemeğe davet ediyor. Şahika, Yıldız’la Ender’in aralarını bozup birlikte hareket etmemeleri için onları ayırmayı başarıyor. Onlara kurduğu tuzağı yutan Ender, Yıldız’a düşman oluyor. Halit, Yıldız’a bir an evvel evlenmek istediğini söylüyor oda kabul ediyor. Halit, Yıldız’ı evlenme hayalleriyle oyalarken, Halit Can’ın velayetini alabilmek için delil topluyor. Yasak Elma 82. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız’a, Halit’den büyük bir darbe daha geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız’a Halit’den Büyük Bir Darbe Geliyor!

Yasak Elma 82. bölüm 1. fragmanında; Ender, Halit’in Yıldız’la konuştuklarını duyduğunu ve onunla evlenmeyeceğini çocuğunun velayetini almak için delil topladığını tahmin ediyor. Bu durumda Yıldız’la tekrar barışıyor. Yıldız, Ender’le barışıyor ve evlilik hazırlıklarına başlıyor. Halit’in, oğlunun velayetini almak istediğini anlayan Şahika, elindeki fotoğrafları ona veriyor ve karşılığında ondan bir şey istiyor.

İşte Yasak Elma 82. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 81. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender ile Yıldız’ın tartışmalarını, Halit’le Erim duyuyor. Ama Halit, Erim’e Halit Can’ın geleceği için susmasını istiyor. Halit, Yıldız’a hiçbir şey duymamış gibi davranıyor ve Kerim ismini duyduğunu ona soruyor. Oda, geçen yemekte ona ayıp olduğu tekrar yemeğe davet ettiğini söylüyor. Kerim, eve geliyor ve yemekte iğneleyici laflara rağmen yemeğini yeyip gidiyor.

Ender’le Yıldız’ın, beraber olduğu sürece planlarının ortaya çıkacağını anlayan Şahika, onları düşman etmek için yeni bir plan yapıyor. Halit ile Yıldız, baş başa yemeğe çıktıkları akşam, gidecekleri yeri öğrenip oraya, abisi ve bir arkadaşıyla gidiyor. Daha öncesinde Mert’le konuşup, Ender’in bu yemeği duymasını sağlıyor.

Orada karşılaşmış gibi yapan Şahika, Halit ve Yıldız’ı masalarına davet ediyor. Ender, onları aynı masada birde orada, Kaya’yı yeni bir kadınla tanıştırılacağını öğrenince, gidip tüm hıncını Yıldız’dan alıyor. Yıldız Halit’e, bir daha Ender’le görüşmek istemediğini oğlunu görmek için eve gelmesini istemediğini söylüyor.

Yıldız, ayrıldığı şirkete ödeyeceği cezadan 200 bin lira eksiği kalıyor ve bunu Halit’den isteyemiyor. Eve icra geliyor ve evdeki iki değerli tabloyu götürüyorlar. Yıldız, borcu ödemek için evdeki gümüş takımlarını satıp borcu ödüyor. Halit’e sonradan bunu itiraf etmek zorunda kalıyor. Yıldız, düğün hazırlıklarına başlarken Halit, onunla evlenmeden oğlunun velayetini almak için delil toplamaya başlıyor.

Yasak Elma 81. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Ender’le Başı Dertte!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler