Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 8. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç'a Aliço Abilik Yapıp...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 8. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç’a Aliço Abilik Yapıp Ona Destek Oluyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cumali, Selen’e Çağatay’a iletilmek üzere bir zarf veriyor. Çağatay, zarfı açtığında Arık’ın öldürülmüş olduğunu anlıyor. Cengiz, Yamaç’ı çağırıp oğlunu onun abisinin öldürdüğünü söylüyor. Yamaç, Arık’ın oraya gitmesine neden olan kişileri getirmesi için Cengiz’den bir gün süre istiyor. Yakup’la Nedim’in bağlantısını öğrenen Yamaç, onlara bir tuzak kuruyor. Nedim’in, Yakup’la konuşmaları Cengiz’e dinletiyor. Ama Nedim, gidip Cumali’ye sığınıyor. Cengiz, Yamaç’a ne ispat ederse etsin oğlunun kanını yerde koymayacağını söyleyip ailesinin görüntüsünü ona son kez izlettiriyor. Çukur 4. sezon 8. bölüm ilk sahne yayınlandı. Yamaç’a, Aliço abilik yapıp ona destek oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç’a Aliço Abilik Yapıp Ona Destek Oluyor!

Çukur 4. sezon 8. bölüm ilk sahnesinde; Aliço, gözyaşları içerisinde çaresiz görünün Yamaç’ın kafasını okşayıp, aklının çocuk olduğunu, ama ondan yaş olarak büyük olduğunu onun abisi olduğunu söyleyip onun göz yaşlarını siliyor.

İşte Çukur 4. sezon 8. bölüm ilk sahne….

ÇUKUR 4. SEZON 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cumali, Akın’ı öldürdükten sonra Selen’in yanına gidip, ona Çağatay’a vermesi için bir paket bırakıyor. Selen, Çağatay’ı arayıp nerede olduğunu soruyor. Oda, Almanya’da olduğunu söylediğinde hemen özel uçakla paketi ona göndereceğini söylüyor. Çağatay, durumu merak edip, hapishanedeki Remzi’yi arattırıyor ve Çukur’da neler olup bittiğini kendisine aktarmasını istiyor. O da, kendisini Çukur’a almayacaklarını söyleyince Çağatay ondan girmesini emrediyor.

Cengiz, Çağatay’dan Arık’ın öldürüldüğünden emin oluyor. Yamaç’ı çağırıp, oğlunu Cumali’nin öldürdüğünü söylüyor. Oda kendisine bir gün süre isteyip, Arık’ın ölümüne neden olan kişileri bulup getireceğine söz veriyor. Selen’den öğrendiği bilgilere göre Yamaç, Yakup’un yerini buluyor. Nedim’i de alıp onun yanına götürüyor. Kravatını oraya bırakıp, Yakup’u Nedim’e emanet edip ona hemen geleceğini söylüyor.

Cengiz’e, orada konuşulanları dinletiyor. Nedim, Yakup’a her şeyi mahvettiğini söyleyip oracıkta öldürüyor ve mahalleye kaçıyor. Yamaç, peşinden gidiyor ama mahalleye alınmıyor. Vartolu’ya durumu anlatan Yamaç, ondan yardım istiyor. Ama Cumali, ona engel oluyor. Nedim’in Çukur’un adamı olduğunu söylüyor.

Yamaç, tüm olayı aydınlatmasına rağmen Cengiz, ona sonuçta oğlunun kanının aktığını ve bunu kimsenin yanına bırakmayacağını söylüyor. Cengiz, Yamaç’ı alıp karanlık bir odaya götürüyor. Oradaki monitörü açıp, ona ailesini son kez gördüğünü söylüyor ve herkesi öldüreceğini ima ediyor.

Çukur 4. Sezon 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cengiz Yamaç’a Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler