Ana SayfaDizilerÇocukluk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Bambi'ye Ailesinin Öldüğünü Söylüyor!

İlgili Postlar

Çocukluk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Bambi’ye Ailesinin Öldüğünü Söylüyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen yeni dizisi Çocukluk, 3. yeni bölümüyle 23 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Serçe’nin annesi onu almaya gelmiyor. O da dosyaları karıştırıp bir aile görüp onları istediğini söylüyor. Yeni aile Serçe’yle vakit geçirmek istiyor. Öte yandan Dodo’yu bir aile evlatlık edinmek istiyor. Onun ayrılığına dayanamayan Mavi, sürekli onu merak ediyor. Kadın, Dodo’ya geçirdikleri ilk gün, onun elindeki şampuan şişesini atıyor. Dodo, baygın bir şekilde bulunuyor. Çocukluk 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mahir, Bambi’ye ailesinin bir trafik kazasında öldüğünü söylemek zorunda kalıyor.

 Cuma Dizileri 2020

Mahir Bambi’ye Ailesinin Öldüğünü Söylüyor!

Çocukluk 3. bölüm 1. fragmanında; Mahir, Bambi’yi annesi ve babasının bir trafik kazasında öldüğünü anlatıyor. Bambi, duyduğu gerçekleri kabul etmiyor. Mavi, onun yanına gidip Bambi’yi teselli ediyor. Ayşegül, başka yıldızları barışmayan Mahir’in aslında ne kadar iyi kalpli biri olduğunu anlıyor ve ona çok iyi bir baba olduğunu söylüyor.

İşte Çocukluk 3. bölüm 1. fragmanı…..

ÇOCUKLUK 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşegül, dosyaları ortada unutuyor ve çocuklar dosyalara bakıp kendilerine aile seçiyor. Mavi, neden onların kendilerini seçtiğini, aslında kendilerinin birlikte olmak istedikleri aileyi seçebilmeleri gerektiğini söylüyor. Serçe, annesinin kendisini terk etmesinden etkilenip dosyalar arasından bir aileyi seçip onların anne ve babası olmasını istediğini söylüyor. Kurallara aykırı olmasına rağmen Ayşegül, aileyle gidip konuşuyor.

Onlar da Serçe ile tanışmak istiyor. Serçe, onlarla çok iyi vakit geçiriyor. Hatta hayatından ilk kez pizza yiyor. Ama sonra birden ağlamaya başlıyor. Ayşegül, onun evlatlık olarak gitmeye henüz hazır olmadığını anlıyor. Dodo’yu evlatlık edinmek isteyen aile onunla vakit geçirmek istiyor ve onu götürüyor.

Mavi ise, ondan ayrılacağı için çok üzülüyor. Dodo’nun yeni anne adayı, onun elindeki şampuan şişesinin annesine ait olduğunu duyunca, şişeyi camdan fırlatıyor. Sonra zorla banyo yaptırmak isterken Dodo, bayılıyor. Mavi, çocuklarla birlikte Dodo’nun evinin önüne gidiyor. O sırada Mahir’de oraya geliyor. Mavi, balkondan eve girip Dodo’nun bayıldığını görüyor ve onu alıp getiriyorlar. Mahir, kızlara o şampuandan hediye ediyor. Hepsi o şampuanla yıkanıp kutuyu Doto’ya verip onu mutlu ediyorlar.

Çocukluk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler