Ana SayfaDizilerYeni Hayat 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Timur Adem'le Karısını Birlikte Görüyor...

İlgili Postlar

Yeni Hayat 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Timur Adem’le Karısını Birlikte Görüyor Mu?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yeni Hayat, 8. yeni bölümüyle 22 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nevin, Adem’e Yasemin’in ona nasıl baktığını gördüğünü ve ona aşık olduğunu anladığını söyler. Birde, Timur’a gidip kocasının Yasemin’le işin dışında da sürekli beraber olduklarını ispiyonlar. Yasemin, Timur’un kendisinden boşandığını öğrenir. Ama tüm mal varlığını geçici bir süreliğine onun üzerine geçirdiğini söyler. Bunu öğrenen Gökçe, çok sinirlenir. Yeni Hayat, 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Timur, Adem’le karısını birlikte görüyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Timur Adem’le Karısını Birlikte Görüyor Mu?

Yeni Hayat 8. bölüm 2. fragmanında; Adem, Yasemin’le gizlice konuşurken Nevin onları görüyor. Nevin, Adem’e bir kere bile kendisine öyle bakmadığını söyleyip sinir krizleri geçiriyor. Ejder, Timur’a karısını kıskanıp kıskanmadığını sorduğunda, kendisine güveni olmayan adamların karısını kıskanabileceğini ve karısından sadece gurur duyabileceğini söylüyor. Yasemin’in yine dayak yediğini gören Adem, ona sarılıp teselli ederken Timur geliyor. Timur, onları görüyor mu?

İşte Yeni Hayat 8. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/2dqJiNbaLJ0

YENİ HAYAT 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Timur, yeni ortağı ile tanışmak için Yasemin’le birlikte buluşacakları yere gider. Adem’in evde kalması istenir. Ama Adem, onları takip eder ve Timur beyin ortak olarak buluştuğu kişinin aslında Kunduzi olduğunu görür. Bunu gören Yasemin’de çok şaşırır. Ertesi gün, Kunduzi Yasemin’e mesaj çekip buluşmak istediğini ama yalnız gelmesini ister. Yasemin, bir fırsatını bulup onunla yalnız görüşmeye gider. Kunduzi, onu bundan sonra rahat bırakacağını, ama Adem’i işten kovmasını ister.

O günden sonra Yasemin, Adem’e mesafeli davranır. Adem ise, onun aslında Kunduzi’den tehdit aldığını anlar. Ondan Timur’un bir sevkıyat yapacağını ve ondan o sevkıyatın zamanını öğrenmesini ister. Ferda, sürekli Nevin’i tehdit ediyor ve ondan para ister. Nevin. ondan kurtulmak için gidip Timur beyden para ister.

Aldığı 50 bin lira karşılığında Timur, Nevin’den sadece onun yapabileceği bir şey ister. Nevin, parayı Ferda’ya verir. Ancak, o paralarını sevgilisine kaptırdığını söyleyip Nevin’in evine gelir. Nevin, bir türlü onu başından atamaz. Öte yandan Adem, Yasemin’le gizlice buluşup onun kendisine güvenmesini ve bir şey gizlemesini istemediğini söyler.

Yeni Hayat 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nevin Kocasını Timur’a İspiyonluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler