Ana SayfaDizilerYeni Hayat 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nevin Kocasını Timur'a İspiyonluyor!

İlgili Postlar

Yeni Hayat 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nevin Kocasını Timur’a İspiyonluyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yeni Hayat, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Timur’un yeni ortağı Kundizi çıkıyor. Kunduzi, Ejder isminde Timur’un karşısına çıkıyor. Nevin, Ferda’nın hapisten çıkıp kendisinden para istemesiyle, mecbur kalıp Timur’dan borç istiyor. Kunduzi, Yasemin’i rahat bırakması karşılığında Adem’i işten atmasını istiyor. Timur, Yasemin’i haberi olmadan boşanma evraklarına imza attırıyor. Yeni Hayat 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nevin, kocasını Timur’a ispiyonluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nevin Kocasını Timur’a İspiyonluyor!

Yeni Hayat 8. bölüm 1. fragmanında; Nevin, Adem’e Yasemin’in ona nasıl baktığını gördüğünü ve ona aşık olduğunu anladığını söylüyor. Birde, Timur’a gidip kocasının Yasemin’le işin dışında da sürekli beraber olduklarını söylüyor. Yasemin, Timur’un kendisinden boşandığını öğreniyor. Ama tüm mal varlığını geçici bir süreliğine onun üzerine geçirdiğini söylüyor. Bunu öğrenen kızı çok sinirleniyor.

İşte Yeni Hayat 8. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/-uS_WtzY7go

YENİ HAYAT 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Timur, yeni ortağı ile tanışmak için Yasemin’le birlikte buluşacakları yere gidiyor. Adem’in evde kalması isteniyor. Ama Adem, onları takip ediyor ve Timur beyin ortak olarak buluştuğu kişinin aslında Kunduzi olduğunu görüyor. Bunu gören Yasemin’de çok şaşırıyor. Ertesi gün, Kunduzi Yasemin’e mesaj çekip buluşmak istediğini ama yalnız gelmesini istiyor. Yasemin, bir fırsatını bulup onunla yalnız görüşmeye gidiyor. Kunduzi, onu bundan sonra rahat bırakacağını, ama Adem’i işten kovmasını istiyor.

O günden sonra Yasemin, Adem’e mesafeli davranıyor. Adem ise, onun aslında Kunduzi’den tehdit aldığını anlıyor. Ondan Timur’un bir sevkıyat yapacağını ve ondan o sevkıyatın zamanını öğrenmesini istiyor. Ferda, sürekli Nevin’i tehdit ediyor ve ondan para istiyor. Nevin. ondan kurtulmak için gidip Timur beyden para istiyor.

Aldığı 50 bin lira karşılığında Timur, Nevin’den sadece onun yapabileceği bir şey istiyor. Nevin, parayı Ferda’ya veriyor. Ancak, o paralarını sevgilisine kaptırdığını söyleyip Nevin’in evine geliyor. Nevin, bir türlü onu başından atamıyor. Öte yandan Adem, Yasemin’le gizlice buluşup onun kendisine güvenmesini ve bir şey gizlemesini istemediğini söylüyor.

 Yeni Hayat 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Timur Verdiği Para Karşılığında Nevin’den Ne İstiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler