Ana SayfaDizilerYeni Hayat 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Timur Verdiği Para Karşılığında Nevin'den...

İlgili Postlar

Yeni Hayat 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Timur Verdiği Para Karşılığında Nevin’den Ne İstiyor?

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yeni Hayat, 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Timur, Yasemin’den boşanmak için ona belge imzalatır. Yasemin, farkına varmadan belgeyi imzalar. Timur, Yasemin’den boşandığını kimsenin bilmemesini ister. Ece’nin gerçek annesi Ferda, hapisten çıkıp Nevin’i bulur. Abdullah öldükten sonra onun yerine geçen yeni ortağıyla tanışmaya gider. Onları Adem, uzaktan izler. Yasemin, o kişiyi görünce büyük şok yaşar. Yeni Hayat 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nevin, Ferda’yı susturmak için Timur’dan para istemek zorunda kalıyor. Timur, verdiği para karşılığında Nevin’den ne istiyor?

Perşembe Dizileri 2020

Timur Verdiği Para Karşılığında Nevin’den Ne İstiyor?

Yeni Hayat 7. bölüm 2. fragmanında; Kunduzi, Yasemin’den Adem’i göndermesini istiyor. Eğer yapmazsa da onu videoyla tehdit ediyor. Ferda, elinde DNA ile bir tanıdık gibi eve gelip Nevin’i tehdit ediyor. Nevin, mecbur kalıp Adem’in haberi olmadan Timur’dan 50 bin lira para istiyor. Timur, o parayı Nevin’e veriyor ve ondan kendisinin bir ricası olduğunu söylüyor.

İşte Yeni Hayat 7. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/MhaIirphIhE

YENİ HAYAT 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasemin’le Timur, kaza yapmanın eşiğinden döner. Timur. evlerinin önünde Ahmet’in cesedinin bulunduğu haberini alır. Ahmet’in ölümünü öğrenen Yasemin, büyük suçluluk duyar. Onun ailesine taziyeye gitmek ister. Ama gittiğine pişman olur. Eşi tarafından kovulmaktan beter duruma düşer.

Tüm aile, Ahmet’in ölümü için sorguya çekilir. Adem, Yasemin’le konuşup eğer kendisiyle iş birliği yapar ve Timur’un karanlık işleri ortaya çıkarsa ondan kurtulabileceğini söyler. Karakola çağılan Yasemin, aynen Adem’in dediği gibi ifade verir. Polisleri bu işle alakası olmadığını inandırır. Artı kocasının da düzgün bir insan olduğu ifadesini verir.

Adem, kızını kaçıranın Kunduzi olduğunu anlar. Ece, onun fotoğrafından tanır. Yasemin ile Adem’in, öpüşme videosunu Özgür’ün elinde olduğu anlaşılır. Özgür, hem Timur’un yanında gibi görünüp hem Abdullah’a yardım eder ve ona o videoyu izletir. Kunduzi, Abdullah’ı köşeye sıkıştırıp ona kaza yapmış süsü verip öldürtür. Bu arada Nevin, her gün Ferda’dan tehdit alır. Onun istediği paraları bulamadığı için ne yapacağını bilemez.

Yeni Hayat 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Timur’un Yeni Ortağını Görünce Şok Oluyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler