Ana SayfaDizilerYeni Hayat 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Timur'un Yeni Ortağını Görünce...

İlgili Postlar

Yeni Hayat 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Timur’un Yeni Ortağını Görünce Şok Oluyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yeni Hayat, 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet’in cesedi Timur’un evinin önünde bulunmasından sonra tüm aile sorguya çekiliyor. Yasemin, kuzeninin kendisi yüzünden öldüğünü düşünerek suçluluk duyuyor. Polis tarafından önce Timur sonra Yasemin’in ifadeleri alınıyor. Yasemin’i tehdit eden kişinin Özgür olduğu ortaya çıkıyor. Kunduzi, Abdullah’ı kaza süsü verip öldürüyor. Timur, Abdullah’ın yerine geçecek yeni ortağıyla tanışıyor. Yeni Hayat 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Adem, Timur’un yeni ortağını görünce şok oluyor. Yasemin de aynı şekilde şok oluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Adem Timur’un Yeni Ortağını Görünce Şok Oluyor!

Yeni Hayat 7. bölüm 1. fragmanında; Timur, Yasemin’den boşanmak için ona belge imzalatıyor. Yasemin, farkına varmadan belgeyi imzalıyor. Timur, Yasemin’den boşandığını kimsenin bilmemesini istiyor. Ece’nin gerçek annesi Ferda, hapisten çıkıp Nevin’i buluyor. Abdullah öldükten sonra onun yerine geçen yeni ortağıyla tanışmaya gidiyor. Onları Adem, uzaktan izliyor. Yasemin, o kişiyi görünce büyük şok yaşıyor. Timur’un yeni ortağı yoksa Kunduzi mi?

İşte Yeni Hayat 7. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/tDt19bwYwDU

YENİ HAYAT 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yasemin’le Timur, kaza yapmanın eşiğinden dönüyor. Timur. evlerinin önünde Ahmet’in cesedinin bulunduğu haberini alıyor. Ahmet’in ölümünü öğrenen Yasemin, büyük suçluluk duyuyor. Onun ailesine taziyeye gitmek istiyor. Ama gittiğine pişman oluyor. Eşi tarafından kovulmaktan beter duruma düşüyor.

Tüm aile, Ahmet’in ölümü için sorguya çekiliyor. Adem, Yasemin’le konuşup eğer kendisiyle iş birliği yapar ve Timur’un karanlık işleri ortaya çıkarsa ondan kurtulabileceğini söylüyor. Karakola çağılan Yasemin, aynen Adem’in dediği gibi ifade veriyor. Polisleri bu işle alakası olmadığını inandırıyor. Artı kocasının da düzgün bir insan olduğu ifadesini veriyor.

Adem, kızını kaçıranın Kunduzi olduğunu anlıyor. Ece, onun fotoğrafından tanıyor. Yasemin ile Adem’in, öpüşme videosunu Özgür’ün elinde olduğu anlaşılıyor. Özgür, hem Timur’un yanında gibi görünüp hem Abdullah’a yardım ediyor ve ona o videoyu izletiyor. Kunduzi, Abdullah’ı köşeye sıkıştırıp ona kaza yapmış süsü verip öldürüyor. Bu arada Nevin, her gün Ferda’dan tehdit alıyor. Onun istediği paraları bulamadığı için ne yapacağını bilemiyor.

Yeni Hayat 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin Adem’le İşbirliği Yapacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler