Ana SayfaDizilerZümrütüanka 14. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Serhat Amcasının Zümrüt'e İlaç Verdiğini...

İlgili Postlar

Zümrütüanka 14. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Serhat Amcasının Zümrüt’e İlaç Verdiğini Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka, 14. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serhat, Zümrüt ile amcasını takip ederek onları bulur. Eve geldiklerinde Zümrüt kendisini, öldürmeye çalışanın Abbas olduğunu hatırladığını söyleyip onlara, katiller diye bağırır. Azimet ise, Zümrüt’e kapıyı gösterir. Serhat, Zümrüt’e engel olamaz. Ona karısının yanına gitmesini söyler. Abbas’ı yumruklayan Serhat, onun neden böyle bir şey yaptığını anlayamaz. Zümrüt ise, eski evlerine gitmekten başka çaresi kalmaz. Zümrütüanka 14. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Serhat, amcasının Zümrüt’e ilaç verdiğini öğreniyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Amcasının Zümrüt’e İlaç Verdiğini Öğreniyor!

Zümrütüanka 14. bölüm 1. ön izleme sinde; Zümrüt ile Abbas, yüzleşiyor. Ama Azimet, işin içinde olduğu için Zümrüt’ün aklını kaçırdığını söylüyor. Zümrüt’de, Abbas’ın kendisine verdiği ilaçlardan olabileceğini söylüyor. Serhat ile Abbas birbirlerine giriyor.

İşte Zümrütüanka 14. bölüm ön izlemesi….

ZÜMRÜTÜANKA 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt, Deniz ile Serhat’ın evlenme cüzdanını alıp salona gider. Orada sosyal hizmetlerden gelen memurlar, onun kim olduğunu sorar. Zümrüt de, Işık’ın bakıcısı olduğunu söyler. Annesinin de kendisinin boşanması karşılığında konağın yarısını aldığını öğrenince öfkeden deliye döner. Valizini alıp konağı terk edeceği sırada Işık, ondan gitmemesini ister. Deniz’de, o giderse Işık’ın çok üzüleceğini söyleyip Zümrüt’ü gitmekten vazgeçirir.

Zümrüt, Işık’ı alıp Cihan’a götürür. Cihan, kızını görünce çok sevinir. Eski günlerdeki gibi onu çömlek tahtasının üstüne oturtur. Serhat, Zümrüt’ün Işık’ı götürdüğünü öğrenir. Zümrüt’ü arar ve onların Cihan’ın yanında olduğunu öğrenir. Deniz’le birlikte Cihan’ın dükkanına girdiklerinde üçünün mutlu bir şekilde çömlek yaptığını görünce kıskançlıktan deliye döner.

Cihan, Azimet’ten Zümrüt’ün görevlilere Işık’ın bakıcısı olduğunu öğrenir ve tekrar şikayette bulunur. Görevliler konağa gelir ve Zümrüt’ün kim olduğunu, eğer doğruyu söylemezlerse nüfus müdürlüğünden bilgiler gelince zaten ortaya çıkacağını, Işık’ı onlardan alacaklarını söyler.

Zümrüt kendisini öldürmeye çalışanın Abbas olduğunu ve hatırlamaması için kendisine ilaç verdiğini öğrenir. Ona, babasının yanına gitmesi gerektiğini söyleyip ondan kendisini köye götürmesini ister. Kazanın olduğu yere geldiğinde Abbas’a, her şeyi hatırladığını söyleyip arabanın el firenini çeker.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler