Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca'nın Büyük Yalanı Ortaya...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca’nın Büyük Yalanı Ortaya Çıkacak Mı?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maria ile Mustafa, 6. yeni bölümüyle 11 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gonca’nın abisi ona, Mustafa’nın onu sevmediğini artık bunu anlamasını söyler. Maria, aşkı için savaşmaya karar verir ve Mustafa’yla birlikte konağa gider. Evdeki çalışanların aleyhinde konuşulan duyan Gonca, konağın emektarını kapının önüne koyar. Galip’e giden Gonca, Maria’nın bir açığını bulmasını ve bir de ondan silah ister. Maria ile Mustafa 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gonca’nın büyük yalanı ortaya çıkacak mı?

Pazar Dizileri 2020

Gonca’nın Büyük Yalanı Ortaya Çıkacak Mı?

Maria ile Mustafa dizisinin 6. bölüm 2. fragmanında; Konakta Maria’yı istemeyen Gonca, ona ailenin onu değil bebeğini istediğini, bebek doğduktan sonra onu göndereceklerini söylüyor. Gonca, biriyle konuşuyor. O kişi, Gonca’ya, ailenin eninde sonunda Melek’in kendi kanlarından olmadığını öğreneceğini söylüyor. O konuşmaları Maria, duyuyor mu?

İşte Maria ile Mustafa 6. bölüm 2. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Tam Maria ile Mustafa, şehir dışına çıkmak üzereyken polisler önlerini keser. Mustafa, göz altına alınır. Maria, Reyhan’ın yanına gidip ondan yardım ister. O da bu işi çözecek tek kişinin Kudret olduğunu söyler ve birlikte konağa giderler. Kudret, Galip’in kulübeyi yaktığı çakmakla onun karşısına çıkar ve yaptıklarını bildiğini şikayetini geri çekmesini ister.

Bu arada Gonca, intihar eder. Ama kimse duymadan evdekiler ona tuzlu su içirerek midesini boşaltır. Galip’i darp etmekten ve haneye tecavüzden sorguya alınan Mustafa’yı kurtarmak için Maria çareler düşünmeye başlar. Galip, Maria’ya şikayetini geri alması karşılığında arsasını kendisine vermesini ister. Maria, hiç düşünmeden arsasını Galip’e verir ve Mustafa’yı hapis yatmaktan kurtarır.

Mustafa ile yemeğe çıkan Maria, orada Galip’le karşılaşır. Galip, Maria’nın arsasını kendisine verdiğini söyler. Mustafa, Maria’ya kendisinden habersiz böyle bir şey yaptığı için çok kızar. İkilinin arası bozulur. Kudret, Maria’yla konuşmaya gider. Ona konağa dönmesini ister. Maria’da, Mustafa’dan habersiz hiç bir şey yapmayacağını söyler.

Kudret, gizli anlaşmayı da anlatmayı oğluna anlatacağını duyunca fenalaşır. Mustafa, elinde çiçeklerle Maria’nın evine gittiğinde babasını yerde yatarken bulur.

Maria İle Mustafa 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Mustafa İle Birlikte Konakta Yaşamaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler