Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Mustafa İle Birlikte...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Mustafa İle Birlikte Konakta Yaşamaya Başlıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maria ile Mustafa, tam kazacakları sırada önlerini polisler kesiyor. Mustafa, Galip şikayeti üzerine adam darp etmekten ve haneye tecavüzden sorguya alınıyor. Galip’in şikayetini geri alması karşılığında Maria ona, arsasını veriyor. Kudret’de Maria’yla gizli bir anlaşma yapıyor. Ama sonradan Maria, sözünden dönüyor. Kudret, Maria’yla konağa dönmesi için konuşmaya gidiyor. O ise, artık Mustafa’nın haberi olmadan bir şey yapamayacağını söyleyince. Kudret, fenalaşıyor. Maria ile Mustafa, 6. bölüm 1. fragmanı yayında. Maria Mustafa ile birlikte konakta yaşamaya başlıyor.

Pazar Dizileri 2020

Maria Mustafa İle Birlikte Konakta Yaşamaya Başlıyor!

Maria ile Mustafa 6. bölüm 1. fragmanında; Gonca’nın abisi ona, Mustafa’nın onu sevmediğini artık bunu anlamasını söylüyor. Maria, aşkı için savaşmaya karar veriyor ve Mustafa’yla birlikte konağa gidiyor. Evdeki çalışanların aleyhinde konuşulan duyan Gonca, konağın emektarını kapının önüne koyuyor. Galip’e giden Gonca, Maria’nın bir açığını bulmasını ve bir de ondan silah istiyor.

İşte Maria ile Mustafa 6. bölüm 1. fragmanı…

MARİA İLE MUSTAFA 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tam Maria ile Mustafa, şehir dışına çıkmak üzereyken polisler önlerini kesiyor. Mustafa, göz altına alınıyor. Maria, Reyhan’ın yanına gidip ondan yardım istiyor. O da bu işi çözecek tek kişinin Kudret olduğunu söylüyor ve birlikte konağa gidiyorlar. Kudret, Galip’in kulübeyi yaktığı çakmakla onun karşısına çıkıyor ve yaptıklarını bildiğini şikayetini geri çekmesini istiyor.

Bu arada Gonca, intihar ediyor. Ama kimse duymadan evdekiler ona tuzlu su içirerek midesini boşaltıyor. Galip’i darp etmekten ve haneye tecavüzden sorguya alınan Mustafa’yı kurtarmak için Maria çareler düşünmeye başlıyor. Galip, Maria’ya şikayetini geri alması karşılığında arsasını kendisine vermesini istiyor. Maria, hiç düşünmeden arsasını Galip’e veriyor ve Mustafa’yı hapis yatmaktan kurtarıyor.

Mustafa ile yemeğe çıkan Maria, orada Galip’le karşılaşıyor. Galip, Maria’nın arsasını kendisine verdiğini söylüyor. Mustafa, Maria’ya kendisinden habersiz böyle bir şey yaptığı için çok kızıyor. İkilinin arası bozuluyor. Kudret, Maria’yla konuşmaya gidiyor. Ona konağa dönmesini istiyor. Maria’da, Mustafa’dan habersiz hiç bir şey yapmayacağını söylüyor.

Kudret, gizli anlaşmayı da anlatmayı oğluna anlatacağını duyunca fenalaşıyor. Mustafa, elinde çiçeklerle Maria’nın evine gittiğinde babasını yerde yatarken buluyor.

Maria İle Mustafa 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Maria İle Mustafa’yı Ayırabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler