Ana SayfaDizilerArıza 5. Bölüm İlk Sahne Yayında! Haşmet Ali Rıza'nın Sağ Kolu Olduğunu...

İlgili Postlar

Arıza 5. Bölüm İlk Sahne Yayında! Haşmet Ali Rıza’nın Sağ Kolu Olduğunu İlan Ediyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Arıza, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Halide, Ali Rıza’nın kendisini Burak’tan korumak için gelmesinden hoşlanmıyor. Burak, Yaşar’dan Ali Rıza’yı öldürmesini istiyor. Tekneyle ona pusu kuruyor. Hasmet, Ali Rıza’nın mekanına ziyarete gittiğinde üzerilerine kurşun yağıyor. Ali Rıza, Haşmet’e siper alıp onu koruyor ancak kendisini yaralanıyor. Yaşar ortadan kayboluyor. Ali Rıza, Yaşar’ı buluyor ve silahını çekiyor. Arıza 5. bölüm ilk sahne yayınlandı. Haşmet, Ali Rıza’nın sağ kolu olduğunu ilan ediyor.

Haşmet Ali Rıza’nın Sağ Kolu Olduğunu İlan Ediyor!

Arıza dizisinin 5. bölümden ilk sahnesinde; Haşmet, adamlarını toplayıp Ali Rıza’nın bundan sonra sağ kolu olduğunu ilan ettikten sonra, kendisine gösterilen saygıyı ona da göstermelerini istiyor. Ali Rıza, Haşmet beyin ailesinin kendi ailesi olduğunu söylüyor. Haşmet, Ali Rıza’nın kulağına eğilip aileye hoş geldiğini söylüyor.

İşte Arıza 5. bölüm ilk sahne….

ARIZA 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Rıza, Halide’nin Burak’la buluşmaya gittiğini öğrenince oraya gidiyor. Burak’la karşı karşıya gelen Ali Rıza, onu oradan çıkartıyor. Halide ise, Burak’la belki konuşarak anlaşabileceğini onun gelip her şeyi bozduğunu, kimsenin kendisini korumasına ihtiyacı olmadığını söylüyor. Haşmet, Sabri’yi Ali Rıza’nın kurtardığını öğrendikten sonra ona Ersoylardan bir zarar gelmesin diye mahallesine adamlarını yerleştiriyor.

Sabri, hastanede tedavi oluyor. Burak, Yaşar’dan Ali Rıza’yı öldürmesini istiyor. Yaşar, adamlarıyla birlikte tekneyle Ali Rıza’nın mekanının karşısına pusu kuruyor. Ama Haşmet’in adamlarının orada olduğunu görünce Ali Rıza’nın onun koruması altında olduğunu Burak’a söylüyor. Ali Rıza, Haşmet’e kendisinden izin istemeden adamlarını mahallesine yerleştirmesinden hoşlanmadığını ve onun adamlarını mahallesinde istemediğini söylüyor.

Haşmet, Ali Rıza’nın dediği gibi önce mekanına gidip çay içiyor. Fuat, Burak’a konsorsiyumun dikkatini çektiğini ve Haşmet’in adamını aldığı için gidip ondan özür dileyip vereceği cezayı kabul etmesini istiyor. Burak, Haşmet’in evine gidiyor ve o sırada Yaşar’dan telefon geliyor. Yaşar, Haşmet’in Ali Rıza’nın mekanında olduğunu söylüyor. O da hepsini indirmesini emrediyor.

Yaşar ve adamları, Haşmet ve Ali Rıza’nın üzerine kurşun yağdırıyor. Ali Rıza, Haşmet’i korumak isterken yaralanıyor. Yaşar, ortadan kayboluyor. Herkes onu arıyor. Ali Rıza, onun yerini bulup silahını çekiyor.

Arıza 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haşmet Ali Rıza’da Kendi Gençliğini Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler