Ana SayfaDizilerArıza 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haşmet Ali Rıza'da Kendi Gençliğini Görüyor!

İlgili Postlar

Arıza 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haşmet Ali Rıza’da Kendi Gençliğini Görüyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Arıza, 4. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haşmet, Ali Rıza ile görüşmeye gider. Ona, zamanında kendisininde onun gibi olduğunu, Ersoylular’ın kinini öfkesini kendi yanlarına çektiklerini söyler. Burak, emir verir. O taksi durağında kim varsa öldürmelerini ister. Adamları Haşmet’in de orada olduğunu söyleyince. onunda ölmesini emreder. Burak’ın adamları taksi durağını kurşun yağmuruna tutar. Ali Rıza, Haşmet’i korumak isterken kendisi vurulur. Arıza 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Haşmet, Ali Rıza’da kendi gençliğini görüyor.

Pazar Dizileri 2020

Haşmet Ali Rıza’da Kendi Gençliğini Görüyor!

Arıza 4. bölüm 2. fragmanında; Ali Rıza’nın annesi eve satılık ilanı asıp Düzce’ye dönmeye karar veriyor. Çocuklarına da kendisiyle birlikte gideceklerini söylüyor. Fuat, Haşmet’in Ali Rıza’da kendi gençliğini gördüğünü anlıyor. Burak, Ali Rıza’yı ortadan kaldırmak için yeni planlar yapmaya başlıyor.

İşte Arıza 4. bölüm 2. fragmanı…

ARIZA 4. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Fuat, Sabri’yi almak için Haşmet’in evine adamlarıyla baskın yapar. Burak’ın yerini Sabri’nin Ali Rıza’ya verdiğini, videoyu da onun yaydığını düşündüğü için onu almak ister. Ancak Fuat, buna izin vermez. O sırada Halide gelir. Haşmet’in adamları Halide’yi içeri götürür. Fuat’a, tırların yüklenmediği haberi gelir.

Burak ise, Yaşar’ı bulup kafasına sıkmasını ister. O da kafasına silahı doğrulttuğu sırada Burak, ona engel olup ondan Ali Rıza’dan intikam almasını ister. Alamazsa onunla hesaplaşacağını söyler. Burak, babasından habersiz yeni aldığı hastanenin ambulanslarına malı yükleyip hastaneye taşıtır.

Gece yarısı tekneyle sevkıyatı yapmayı planlar. Babası oğluna kızsa da planı kabul eder. Halide, Ali Rıza’yı arayıp onunla buluşur. Sabri onu taksi durağında beklerken Burak’ın adamları onun yerini haber verir. Sabri’yi kaçıran Burak, onu konuşturmak için işkenceler yapar. Bu arada Halide’nin kendisini aramasını bekler.

Ali Rıza, Hasan’la birlikte Sabri’yi kaçırmak için harekete geçer. Halide, Burak’ı arayıp onunla buluşmak istediğini söyler. Burak, oradan ayrıldığında Ali Rıza ile Hasan, Sabri’yi oradan kaçırmayı başarır. Halide’yi arayan Ali Rıza, Sabri’yi aldıklarını söyler. Onun da Burak’la buluşmaya gittiğini duyunca, onun bu haberi almadan oradan çıkmasını ister. Burak, Sabri’nin kaçırılmasında Halide’nin Ali Rıza ile iş birliği yaptığını düşünüp çok sinirlenir. O sırada içeri Ali Rıza girer.

 Arıza 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Haşmet’i Korurken Kendisi Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler