Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Maria İle Mustafa'yı...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Maria İle Mustafa’yı Ayırabilecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 5. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kudret, Gonca ile konuşup Mustafa’yı ne kadar istediğini sorar. O da, kendisini öldürecek kadar istediğini söyler. Gonca, Mustafa’ya onun çocuğunu doğurmak istediğini söylerken ona sarılır. O anları Maria görür. Kudret, Maria’yla konuşmaya gider ve ona sözünden vazgeçebileceğini ama kendisinin Mustafa’dan vazgeçmeyeceğini söyler. Mustafa,elinde çiçeklerle Maria’nın yanına gidiyor ve babasını yere yığılmış vaziyette görür. Maria ile Mustafa 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gonca, Maria ile Mustafa’yı ayırabilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Gonca Maria İle Mustafa’yı Ayırabilecek Mi?

Maria ile Mustafa 5. bölüm 2. fragmanında; Gonca, yaptığı oyundan sonra Maria ile Mustafa’nın ayrılıp ayrılmadıklarını merak etmeye başlıyor. Maria, Mustafa’ya onu oradan çıkarmak için yaptığını itiraf ediyor. Kudret, Galip’in neyin peşinde olduğunu anlamaya çalışıyor. Gonca’nın annesi ona, Mustafa’dan boşanmasının ikisi içinde daha hayırlı olabileceğini söylüyor.

İşte Maria ile Mustafa 5. bölüm 2. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Mustafa, son anda yangını fark edip Maria’yla birlikte kulübeden çıkmayı başarır. Kulübe kül olur. Bu durumu öğrenen Kudret, büyük oğlundan Mustafa’yı getirmesini ister. Kudret, Maria’nın da hamile olduğunu öğrenince onların beraber konakta kalmalarını istediğini söyler. Gonca, o anlara şahit olunca sinir krizleri geçirir.

Galip’in, yanına giden Gonca, ondan Maria’yı ortadan kaldırmasını Mustafa’yı öldürmesini istemediğini söyler. Onların ölmediğini öğrenen Galip, Gonca’ya kendisini istemeyen adamın yanında durmamasını boşanıp eve dönmesini söyler. Gonca ise, Mustafa’yı Maria’ya kaptırmaya niyeti olmadığını söyler.

Mustafa, konakta kalmayı kabul etmez ve Maria’nın evine giderler. Maria’nın amcası borçlarından dolayı evlerini kaybeder, Gidecek yerleri olmadığı için Maria’nın evine giderler. Yengesi, onların kaçacaklarını öğrenip gidip Kudret’e haber verir. Verdiği haber karşılığında bir çanta dolusu para alır.

Mustafa, kulübede bulduğu çakmakla Galip’in karşısına çıkıp ondan hesap sorar. Mustafa, Melek’le ve evdekilerle vedalaşır. Melek, önce onunla konuşmak istemez. Ama sonra arkasından koşar. Mustafa ile Maria, giderken arabalarının önünü polisler keser.

Maria İle Mustafa 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kudret Maria’yla Konuşurken Yere Yığılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler