Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kudret Maria'yla Konuşurken Yere...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kudret Maria’yla Konuşurken Yere Yığılıyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Maria ile Mustafa, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maria ile Mustafa, yangından kurtulmayı başarıyor. Kudret, Maria’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra onların konakta kalmasını istiyor. Mustafa, kendisini öldürmek isteyenin Galip olduğunu öğreniyor. Maria’nın yengesi, onların kaçacağını Kurdet’e söyleyip karşılığında para alıyor. Mustafa, evdekilerle ve Melak’le vedalaşıp Maria ile yola çıkıyor. Ancak önlerini polis kesiyor. Maria ile Mustafa 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kudret, Maria’yla konuşurken birden fenalaşıp yere yığılıyor. O sırada oraya Mustafa geliyor.

Pazar Dizileri 2020

Kudret Maria’yla Konuşurken Yere Yığılıyor!

Maria ile Mustafa dizisinin 5. bölüm 1. fragmanında; Kudret, Gonca ile konuşup Mustafa’yı ne kadar istediğini soruyor. O da, kendisini öldürecek kadar istediğini söylüyor. Gonca, Mustafa’ya onun çocuğunu doğurmak istediğini söylerken ona sarılıyor. O anları Maria görüyor. Kudret, Maria’yla konuşmaya gidiyor ve ona sözünden vazgeçebileceğini ama kendisinin Mustafa’dan vazgeçmeyeceğini söylüyor. Mustafa,elinde çiçeklerle Maria’nın yanına gidiyor ve babasını yere yığılmış vaziyette görüyor.

İşte Maria ile Mustafa 5. bölüm 1. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mustafa, son anda yangını fark edip Maria’yla birlikte kulübeden çıkmayı başarıyor. Kulübe kül oluyor. Bu durumu öğrenen Kudret, büyük oğlundan Mustafa’yı getirmesini istiyor. Kudret, Maria’nın da hamile olduğunu öğrenince onların beraber konakta kalmalarını istediğini söylüyor. Gonca, o anlara şahit olunca sinir krizleri geçiriyor.

Galip’in, yanına giden Gonca, ondan Maria’yı ortadan kaldırmasını Mustafa’yı öldürmesini istemediğini söylüyor. Onların ölmediğini öğrenen Galip, Gonca’ya kendisini istemeyen adamın yanında durmamasını boşanıp eve dönmesini söylüyor. Gonca ise, Mustafa’yı Maria’ya kaptırmaya niyeti olmadığını söylüyor.

Mustafa, konakta kalmayı kabul etmiyor ve Maria’nın evine gidiyorlar. Maria’nın amcası borçlarından dolayı evlerini kaybediyor, Gidecek yerleri olmadığı için Maria’nın evine gidiyorlar. Yengesi, onların kaçacaklarını öğrenip gidip Kudret’e haber veriyor. Verdiği haber karşılığında bir çanta dolusu para alıyor.

Mustafa, kulübede bulduğu çakmakla Galip’in karşısına çıkıp ondan hesap soruyor. Mustafa, Melek’le ve evdekilerle vedalaşıyor. Melek, önce onunla konuşmak istemiyor. Ama sonra arkasından koşuyor. Mustafa ile Maria, giderken arabalarının önünü polisler kesiyor.

Maria İle Mustafa 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maria Gonca’nın Tehditlerine Aldırmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler