Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maria Gonca'nın Tehditlerine Aldırmıyor!

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maria Gonca’nın Tehditlerine Aldırmıyor!

Atv’nin yeni gözde dizilerinden Maria ile Mustafa, 4. bölümüyle 27 Eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mustafa, kulübede çıkan yangının birileri tarafından yapıldığını bulduğu çakmaktan anlar. Artık ikili, uzaklara gitmeye karar verir. Maria’nın yengesi, Kudret’e Maria ile Mustafa’nın kaçacaklarını söyler. Gonca ise, sinir krizleri geçirir ve tehlikeli planlar yapmaya başlar. Maria ile Mustafa 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Maria, Gonca’nın tehditlerine aldırmıyor. Ona kendisini seven adamı sevdiğini söylüyor.

Pazar Dizileri 2020

Maria Gonca’nın Tehditlerine Aldırmıyor!

Maria ile Mustafa dizisinin 4. bölüm 2. fragmanında; Gonca, Maria’nın karşısına çıkar ve eğer Mustafa’yı bırakmazsa onun  ölmek için yalvaracağını söyler. Maria’da, hiçbir yere gitmeyeceğini kendisini seven adamı sevdiğini söyler. Mustaf, kulübeyi yakan kişinin Galip olduğunu anlayıp karşısına çıkar. Evde sinir krizleri geçiren Gonca, yanında ilaç şişeleriyle baygın halde bulunur. Gonca, canına mı kıymak istedi?

İşte Maria İle Mustafa 4. bölüm 2. fragmanı…

MARİA İLE MUSTAFA 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Maria, Mustafa’ya bir bebekleri olacağını söylemeye karar verir. Tam ona, anlatacakken Galip elinde silahıyla gelir. Orada olan Nadire, ona engel olmaya çalışsa da kurşun Mustafa’yı yaralar. Mustafa, ufak bir sıyrıkla ölmekten kurtulur. Nadire, Maria’nın Mustafa’dan hamile olduğunu öğrenir. Maria, Mustafa’ya bunu kendisinin söylemek istediğini söyler.

Kudret, oğlunun Gonca’dan ayrılıp Maria’yla evlenmesini istemez. Bu olayların sorumlusu olarak da onu görür. Mustafa’nın ise Maria’dan vazgeçmeye pek niyeti yoktur. Maria, Mustafa’yı kendi evine götürür. Oraya gelen kardeşi Mustafa’yı zorla eve götürmek ister. Mustafa, kendilerine rahat vermeyeceklerini anladığı için Maria’yı kendilerini kimsenin bulamayacağı bir yere götürür. Aslında orası zamanında annesi için yapılan kulübedir.

Maria, Mustafa’ya hamile olduğunu söyler. Mutluluktan havalara uçan Mustafa, için artık hiçbir şeyin önemi yoktur. Gonca, Galip’in yanına gidip Mustafa’nın kendisini boşayıp Maria’yla evleneceğini söyler. Galip, onların izini bulup kulübeye benzin döküp ateşe verir. Dumanı fark eden Mustafa, kulübenin yandığını görüp Maria ile oradan kurtulmaya çalışır.

 Maria İle Mustafa 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria İle Mustafa Kaçmayı Başarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler