Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria İle Mustafa Kaçmayı...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria İle Mustafa Kaçmayı Başarabilecek Mi?

Atv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen yeni dizisi Maria İle Mustafa, 3. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Galip, abisini vuranın Nadire olduğunu öğreniyor. Arbede sırasında Galip, Mustafa’yı yaralıyor. Herkes, bu olayın olmasında Maria’yı sorumlu tutuyor. Maria, Mustafa’yı kendi evine götürüyor. Orada da huzur bulamayınca Mustafa, Maria’yı alıp onu kimsenin bulamayacağı bir kulübeye götürüyor. Gonca, Mustafa’dan ayrılmak istemediğini Galip’e anlatıyor. Galip, Mustafa ile Maria’nın bulunduğu Kulübeyi ateşe veriyor. Maria ile Mustafa 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maria ile Mustafa, kaçmayı başarabilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Maria İle Mustafa Kaçmayı Başarabilecek Mi?

Maria ile Mustafa dizisinin 4. bölüm 1. fragmanında; Mustafa, kulübede çıkan yangının birileri tarafından yapıldığını bulduğu çakmaktan anlıyor. Artık ikili, uzaklara gitmeye karar veriyor. Maria’nın yengesi, Kudret’e Maria ile Mustafa’nın kaçacaklarını söylüyor. Gonca ise, sinir krizleri geçiriyor ve tehlikeli planlar yapmaya başlıyor.

İşte Maria ile Mustafa 4. bölüm 1. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maria, Mustafa’ya bir bebekleri olacağını söylemeye karar veriyor. Tam ona, anlatacakken Galip elinde silahıyla geliyor. Orada olan Nadire, ona engel olmaya çalışsa da kurşun Mustafa’yı yaralıyor. Mustafa, ufak bir sıyrıkla ölmekten kurtuluyor. Nadire, Maria’nın Mustafa’dan hamile olduğunu öğreniyor. Maria, Mustafa’ya bunu kendisinin söylemek istediğini söylüyor.

Kudret, oğlunun Gonca’dan ayrılıp Maria’yla evlenmesini istemez. Bu olayların sorumlusu olarak da onu görüyor. Mustafa’nın ise Maria’dan vazgeçmeye pek niyeti yoktur. Maria, Mustafa’yı kendi evine götürüyor. Oraya gelen kardeşi Mustafa’yı zorla eve götürmek istiyor. Mustafa, bunun üzerine zamanında annesi için yapılan kulübeye Maria’yı götürüyor.

Orada, kimsenin onları bulamayacağını düşünüyorlar. Maria, Mustafa’ya hamile olduğunu söylüyor. Mutluluktan havalara uçan Mustafa, için artık hiçbir şeyin önemi yoktur. Gonca, Galip’in yanına gidip Mustafa’nın kendisini boşayıp Maria’yla evleneceğini söylüyor. Galip, onların izini bulup kulübeye benzin döküp ateşe veriyor. Mustafa, kulübenin yandığını görüp Maria ile oradan kurtulmaya çalışıyor.

Maria İle Mustafa 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria İle Yeni Bir Hayat Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler