Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Han Ablası İle İnci Arasında...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Han Ablası İle İnci Arasında Kalıyor!

TRT 1’in yeni iddialı dizisi Masumlar Apartmanı, ilk bölümüyle geçen hafta ekrana geldi. Büyük beğeni toplayan dizi 2. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Han, İnci’den çok hoşlanır. Ancak, onu bir tımarhaneye gelin götürmek istemediği için telefon numarasını isteyemez. Safiye, İnci’leri evden kovduğu sırada Han gelip ablasına engel olur. Han, İnci’yle konuşup eski sevgilisine kıyamam geri dönerim diyorsa bunu bilmesi gerektiğini söyler. O da neden diye sorduğunda Han, ona daha fazla kapılmamak için olduğunu söyler. Masumlar Apartmanı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Han, ablası ile İnci arasında kalıyor.

Salı Dizileri 2020

Han Ablası İle İnci Arasında Kalıyor!

Masumlar Apartmanı 2. bölüm 2. fragmanında; Han ile İnci, birbirlerine çok aşık olmuşlardır, Safiye’nin yaptığı kabalıktan sonra Han, ablasından onlardan özür dilemesini ister. O ise, camdan kendisini aşağı atacağını ama yine de özür dilemeyeceğini söyler. Neriman, İnci’nin kendisine ikram ettiği keki yer. Ama bunu fark eden Safiye, Neriman’ı pişman eder.

İşte Masumlar Apartmanı 2. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, yine altına kaçırır ve Han, yine Safiye’nin çığlıklarıyla uyanır. Han, hasta babası ve üç kız kardeşiyle yaşamak durumundadır. Kendisini onlara adamış ve özel hayatını unutmuştur. Psikolojisi iyi olmayan iki ablasının durumu Neriman’ı da etkiler. Nuh’un babası onun bir an evvel evden gidip kendisini kurtarmasını ister. Neriman’a da, üniversiteyi kazanıp uzaklara gidip o evden kurtulmasını ister.

Evden hiçbir şeyi çöpe atmayan Safiya, çöpleri alt kattaki boş dairede biriktirir. Yayılan koku yüzünden kiracılar şikayet eder. Şikayet edince de Safiye onları kovar. Annesi kendisini doğururken ölen İnci ise dedesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşar. Ev sahipleri onları evden çıkarır. Ege, uygun bir ev bulur ve İnci gidip kirayı ve kaporayı verir.

Kendisini herkesten soyutlayan Han, eve giderken arabayla kaza geçirir. İnci, dalgınlıkla onun arabasına çarpmıştır. Kolundan ve kafasından yaralanan Han’ı İnci, hastaneye götürür. İnci’de o gün, kendisine evlenme teklif eden sevgilisinden ayrılmıştır. İkili hastanede birbirleriyle yakınlaşır. Ertesi gün, İnci ev taşımaya son anda yetişir. Ama karşılarına çıkan Safiye, onları eve almak istemez. Han, sesleri duyup aşağı indiğinde yeni kiracılarının İnci ve ailesi olduğunu görür.

Masumlar Apartmanı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler