Ana SayfaDizilerArıza 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Ersoyların Başına Bela Oluyor!

İlgili Postlar

Arıza 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Ersoyların Başına Bela Oluyor!

Show Tv’nin yeni iddialı dizisi Arıza 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza, Burak’ın yerini bulup adamlarını etkisiz hala getirip karşısına çıkıyor. O sırada Fuat arıyor ve oğluna bir zarar gelirse ailesinden kimse kalmayacağını söylüyor. Halide, Fuat’ın Ali Rıza’nın evinde olduğunu görünce araya girip ailesine bir zarar gelmeyeceğinin sözünü veriyor. Muzaffer’le konuşan Ali Rıza, tır şoförlerini tehditle yasa dışı iş yaptıran çeteyi çökertiyor. Artık Ali Rıza, Arıza olarak nam salmıştır. Burak, sevkıyatı yapacak şoför olmadığını görünce adamını arıyor ve Ali Rıza’nın sesini duyuyor. Arıza 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, Ersoyların başına bela oluyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Ersoyların Başına Bela Oluyor!

Arıza dizisinin 3. bölüm 1. fragmanında; Mithat, Ali Rıza ile konuşuyor. Ona, düzenlerini bozmaya mı geldiğini sorup. Çoğu kişinin selasının bile okunmadığını söylüyor. Ali Rıza, böyle ufak tehditlere pabuç bırakmıyor ve gereken cevabı veriyor. Halide, Van’a gitmekten vazgeçiyor. Babası da onun için bu işin içine girmek zorunda kalıyor. Bakalım Haşmet, kimin tarafında olacak?

İşte Arıza 3. bölüm 1. fragmanı….

ARIZA 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Rıza, Fuat’tan gelen tehdit telefonuyla Burak’ı öldürmüyor. Burak, onun silahı indirmesine sevinirken birden üzerine kurşun yağınca vurulmaktan beter oluyor. Ali Rıza’nın Burak’ın bulunduğu evin önündeki korumaları alt ettiği anlar internete yayılıyor. Artık Ali Rıza’nın namı Arıza olarak büyüyor.

Muzaffer, Ali Rıza ile konuşup ona intikam almaktan vazgeçmesini söylüyor. Ali Rıza’da eğer kendisine yardım ederse, hem kendi hem de onun intikamını alacağını söylüyor. İşe Ersoyların sevkıyatlarını tır şoförlerine boş senet imzalatıp onları yasa dışı sevkıyat yaptırmaya zorlayan Yaşar’la başlıyorlar. Ali Rıza, Hasan’ın yardımıyla Yaşar’ı kıskıvrak yakalayıp elindeki senetleri alıp şoförlerin evine gönderiyor.

Bu arada, ortalık karışınca Haşmet kızının görevine dönmesini istiyor. Ancak Halide, annesinin kolyesinin izini sürüp o kolyenin Burak’tan düştüğünü görüntülerden buluyor ve gitmekten vazgeçiyor. Ali Rıza’ya ulaşamayan otopark çetesi Mert’i yanlarına almayı başarıyor. Burak, sevkıyatın olacağı saatte hiç bir tır şoförünü bulamayınca Yaşar’ı arıyor. Telefonun ucunda Ali Rıza’nın sesini duyunca deliye dönüyor.

Arıza 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Düşmanlarıyla Ortak Mı Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler