Ana SayfaDizilerArıza 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Düşmanlarıyla Ortak Mı Olacak?

İlgili Postlar

Arıza 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Düşmanlarıyla Ortak Mı Olacak?

Show Tv’nin yeni gözde dizilerinden Arıza, 2. yeni bölümüyle 20 Eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali Rıza, tam Burak’ı öldürecekken Muzaffer’den telefon gelir. İstihbaratçı Muzaffer, Ali Rıza ile konuşup onun, hem ailesini hem de sevdiklerini koruyabilmesinin tek bir yolunun en büyük olmak olduğunu söyler. Halide, Ali Rıza’nın yanında olacağını ona yardım edeceğini söyler. Ali Rıza, kararını verir. Adına Alem dedikleri o kirli dünyanın içine girip, onların dünyalarını da alemlerini de başlarına yıkacağına ant içer. Arıza 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, intikamını almak için düşmanlarıyla ortak mı olacak?

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Düşmanlarıyla Ortak Mı Olacak?

Arıza dizisinin 2. bölüm 2. fragmanında; Halide, Ali Rıza’yı arayıp Burak’ı öldürmemesini onun ailesinin burnunun bile kanamayacağına söz veriyor. O da kendisinden Fuat Ersoy’a güvenmesini beklememesini söylüyor. Ama Fuat, çoktan Ali Rıza’nın ailesini bulup kafalarına silah dayamıştır. Muzaffer, Ali Rıza’dan intikamını almak istediği adamlarla ortak olmasını istiyor.

İşte Arıza 2. bölüm 2. fragmanı….

ARIZA DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Halide, annesini ve kardeşlerini kaybettikten sonra o alemin içinde bulunmak istememiştir. Doktor olan Halide, Van’da görev yapmaktadır. Babasının doğum günü için İstanbul’a gelen Halide’yle Burak görüşmek istiyor. Bir özel hastane aldığını ve zincirleri de olacağını söyleyip tam Halide’ye evlenme teklif edecekken o Burak’a onun niyetini anladığını, onun hiçbir teklifini kabul etmeyeceğini söyleyip uzaklaşır.

Halide, bir taksiye binip uzaklaşır. Burak, onun peşinden takip edip taksinin önünü kesip Halide’yi zorla götürmek ister. Ali Rıza, Burak ve adamlarını etkisiz hale getirir. Daha sonrasında ikili görüşmeye devam eder. Yakında kardeşinin düğünü olan Ali Rıza, düğüne Halide’yi de davet eder.

Burak ve adamları Ali Rıza’nın kardeşinin düğününü basıp her kurşun yağdırır. Arbede sırasında Nihan, vurulur ve oracıkta can verir. Burak ve korumaları gözaltına alınır. Ali Rıza, Fuat’ın yanına gidip ona, oğlunun cezasını çekmesine izin vermelerini yoksa onun cezasını kendisinin keseceğini söyler. Bu arada, Halide, taksicide bulunan kolyenin annesinin kolyesi olduğunu anlar.

Mahkemede Burak serbest bırakılır. Fuat, oğlunu kimsenin bulamayacağı bir yere saklar. Burak, Ali Rıza’yı arayıp olanlara üzüldüğünü ama onun da haddini aştığını söyler. Ali Rıza, istibaratçı Muzaffer’den kendisini arayan telefonun sinyallerinden onun yerini bulmasını ister. Ali Rıza, korumaları aşıp Burak’ın karşısına çıkıp silahını çeker.

Arıza 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza İntikamını Almak İçin Karanlık Dünyanın İçine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler