Ana SayfaDizilerArıza 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza İntikamını Almak İçin Karanlık...

İlgili Postlar

Arıza 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza İntikamını Almak İçin Karanlık Dünyanın İçine Giriyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Arıza merakla beklenen ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Burak, Halide’ye saplantı derecesinde aşıktır. Halide, onun tekliflerini kabul etmiyor. Halide, ondan kaçarken bir taksiye biniyor. Burak, Halide’yi zorla götürmeye çalışırken Ali Rıza ona engel oluyor. Halide ile Ali Rıza görüşmeye devam ediyor. Ali Rıza’nın kız kardeşinin düğününü basan Burak, Nihan’ı vuruyor. Nihan’ın ölümünden sonra Ali Rıza, Burak’ın serbest kalması durumunda ona cezasını kendisinin vereceğini söylüyor. Burak, serbest kalıyor. Onun saklandığı yeri bulan Ali Rıza, Burak’a silahını doğrultuyor. Arıza 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, intikamını almak için karanlık dünyanın içine giriyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza İntikamını Almak İçin Karanlık Dünyanın İçine Giriyor!

Arıza dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Ali Rıza, tam Burak’ı öldürecekken Muzaffer’den telefon geliyor. İstihbaratçı Muzaffer, Ali Rıza ile konuşup onun, hem ailesini hem de sevdiklerini koruyabilmesinin tek bir yolunun en büyük olmak olduğunu söylüyor. Halide, Ali Rıza’nın yanında olacağını ona yardım edeceğini söylüyor. Ali Rıza, kararını veriyor. Adına Alem dedikleri o kirli dünyanın içine girip, onların dünyalarını da alemlerini de başlarına yıkacağına ant içiyor.

İşte Arıza 2. bölüm 1. fragmanı…

ARIZA DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Halide, annesini ve kardeşlerini kaybettikten sonra o alemin içinde bulunmak istememiştir. Doktor olan Halide, Van’da görev yapmaktadır. Babasının doğum günü için İstanbul’a gelen Halide’yle Burak görüşmek istiyor. Bir özel hastane aldığını ve zincirleri de olacağını söyleyip tam Halide’ye evlenme teklif edecekken o Burak’a onun niyetini anladığını, onun hiçbir teklifini kabul etmeyeceğini söyleyip uzaklaşıyor.

Halide, bir taksiye binip uzaklaşıyor. Burak, onun peşinden takip edip taksinin önünü kesip Halide’yi zorla götürmek istiyor. Ali Rıza, Burak ve adamlarını etkisiz hale getiriyor. Daha sonrasında ikili görüşmeye devam ediyor. Yakında kardeşinin düğünü olan Ali Rıza, düğüne Halide’yi de davet ediyor.

Burak ve adamları Ali Rıza’nın kardeşinin düğününü basıp her kurşun yağdırıyor. Arbede sırasında Nihan, vuruluyor ve oracıkta can veriyor. Burak ve korumaları gözaltına alınıyor. Ali Rıza, Fuat’ın yanına gidip ona, oğlunun cezasını çekmesine izin vermelerini yoksa onun cezasını kendisinin keseceğini söylüyor. Bu arada, Halide, taksicide bulunan kolyenin annesinin kolyesi olduğunu anlıyor

Mahkemede Burak serbest bırakılıyor. Fuat, oğlunu kimsenin bulamayacağı bir yere saklıyor. Burak, Ali Rıza’yı arayıp olanlara üzüldüğünü ama onun da haddini aştığını söylüyor. Ali Rıza, istibaratçı Muzaffer’den kendisini arayan telefonun sinyallerinden onun yerini bulmasını istiyor. Ali Rıza, korumaları aşıp Burak’ın karşısına çıkıp silahını çekiyor.

Arıza Dizisi İlk Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı! Ali Rıza İntikamı Uğruna Zor Bir Yola Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler