Ana SayfaÜnlülerArıza Dizisi İlk Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı! Ali Rıza İntikamı Uğruna Zor...

İlgili Postlar

Arıza Dizisi İlk Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı! Ali Rıza İntikamı Uğruna Zor Bir Yola Giriyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Arızı, yeni sezona bomba gibi düşecek. Reyting rekorları kıracağı tahmin edilen dizinin, yapımcılığını O3 medya üsteniyor. Yönetmen koltuğunda, Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu, Ozan Aksungur kaleme aldı. Dizinin başrollerini ise, Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Arıza dizisinin ilk bölüm 3. fragmanı da yayınlandı. Ali Rıza, intikamı uğrana zor bir yola giriyor. Bakalım, tahmin etmediği kadar güçlü insanlara kafa tutan Ali Rıza’yı neler bekliyor?

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Ali Rıza İntikamı Uğruna Zor Bir Yola Giriyor!

Arıza dizisinin ilk bölüm 3. fragmanı da yayınlandı. Fragmanda; Taksicilik yapan Ali Rıza, müşteri olarak ve birilerinden kaçan Halide’ye yardım etmek ister. Ancak, onun güçlü bir adamın kızı olduğunu bilmiyordur. Türlü oyunların oynandığı bir dünyada kendisini bulan Ali Rıza, tüm uyarılara rağmen o insanlara kafa tutar. Bundan memnun olan ve onu yem olarak kullanan insanların olduğundan da habersizdir.

İşte Arıza dizisinin ilk bölüm 3. fragmanı……

Arıza dizininin ilk bölümünün ikinci tanıtımda, Ali Rıza, hayatında kaybettiği insanların acısıyla yaşamaya devam etmeye çalışıyor. Ama o kaybettiklerinin acısını dindiremiyor. Bakalım Ali Rıza, hayatını alt üst eden yakınlarının ölümüne neden olan insanları bulabilecek mi? Onlardan alacağı intikam nasıl olacak?

Show Tv’nin yeni dizisi Arıza’da, Tolga Sarıtaş, kendi halinde hayat süren Ali Rıza isminde mert bir taksiciyi canlandırıyor. Ayça Ayşin Turan ise, karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kızı Halide’yi canlandırıyor. Ali Rıza ile Halide’nin hayatları tesadüfen kesişiyor. Arıza dizisi Eylül ayında izleyicisiyle buluşacak. Tanıtımından da anlaşılacağı üzeri, dizi yeni sezonun en favori dizileri arasında yerini alacak gibi görünüyor.

ARIZA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Arıza dizisinin oyuncu kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz TaylanOlgun Toker, Levent CanCavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza KubilayYağızcan KonyalıYeşim Salkım ve Yeşim Gül gibi oyuncular yer alıyor.

ARIZA DİZİSİ KONUSU!

2020’nın yeni sezonuna damga vuracak olan Arıza dizisinin konusu şöyle; Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Ali Rıza, kendi halinde bir hayat süren mert bir taksicidir. Ayça Ayşin Turan’ın canlandığı Halide karakteri ise, karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızıdır. Halide ile Ail Rıza’nın tesadüfü tanışmaları ikilinin hayatlarını sonsuza kadar değiştirir.

Arıza Dizisinin 2. Tanıtımı Yayınlandı! Ali Rıza Yüreğinde Yanan Ateşi Nasıl Soğutacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler