Ana SayfaDizilerArıza Dizisinin 2. Tanıtımı Yayınlandı! Ali Rıza Yüreğinde Yanan Ateşi Nasıl Soğutacak?

İlgili Postlar

Arıza Dizisinin 2. Tanıtımı Yayınlandı! Ali Rıza Yüreğinde Yanan Ateşi Nasıl Soğutacak?

Show Tv ekranında yayınlanacak büyük bir merakla beklenen, Arıza dizisinin yapımcılığını O3 medya üsteniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda, Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu, Ozan Aksungur kaleme aldı. Dizinin başrollerini ise, Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Arıza dizisinin ilk tanıtımından sonra ikinci tanıtımı da yayınlandı. Dizinin tanıtımları izleyicilerin büyük beğenisini topladı ve bir çok ünlü oyuncuyu bir araya getiren dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ali Rıza, yüreğinde yanan ateşi nasıl soğutacak?

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Ali Rıza Yüreğinde Yanan Ateşi Nasıl Soğutacak?

Arıza dizininin ilk bölümünün ikinci tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda, Ali Rıza, hayatında kaybettiği insanların acısıyla yaşamaya devam etmeye çalışıyor. Ama o kaybettiklerinin acısını dindiremiyor. Bakalım Ali Rıza, hayatını alt üst eden yakınlarının ölümüne neden olan insanları bulabilecek mi? Onlardan alacağı intikam nasıl olacak?

İşte Arıza dizisi 2. tanıtımı….

Show Tv’nin yeni dizisi Arıza’da, Tolga Sarıtaş, kendi halinde hayat süren Ali Rıza isminde mert bir taksiciyi canlandırıyor. Ayça Ayşin Turan ise, karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kızı Halide’yi canlandırıyor. Ali Rıza ile Halide’nin hayatları tesadüfen kesişiyor. Arıza dizisi Eylül ayında izleyicisiyle buluşacak. Tanıtımından da anlaşılacağı üzeri, dizi yeni sezonun en favori dizileri arasında yerini alacak gibi görünüyor.

ARIZA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Arıza dizisinin oyuncu kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz TaylanOlgun Toker, Levent CanCavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza KubilayYağızcan KonyalıYeşim Salkım ve Yeşim Gül gibi oyuncular yer alıyor.

ARIZA DİZİSİ KONUSU!

2020’nın yeni sezonuna damga vuracak olan Arıza dizisinin konusu şöyle; Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Ali Rıza, kendi halinde bir hayat süren mert bir taksicidir. Ayça Ayşin Turan’ın canlandığı Halide karakteri ise, karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızıdır. Halide ile Ail Rıza’nın tesadüfü tanışmaları ikilinin hayatlarını sonsuza kadar değiştirir.

 Arıza Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler