Ana SayfaKimdirAli Rıza Kubilay Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Rıza Kubilay Kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı olan Ali Rıza Kubilay Kimdir? Ali Rıza Kubilay kaç yaşında ? Ali Rıza Kubilay diziler nelerdir? Ali Rıza Kubilay filmleri nelerdir? Ali Rıza Kubilay aslen nereli? Ali Rıza Kubilay hangi burç? Ali Rıza Kubilay hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Balık Burcu Ünlüler

Ali Rıza Kubilay Kaç Yaşında? Ali Rıza Kubilay Aslen Nereli? Ali Rıza Kubilay Hangi Burç?

Ünlü sanatçı Ali Rıza Kubilay, 15 Mart 1977’de Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu balık burcudur.

15 Mart Doğumlu Ünlüler

Ali Rıza Kubilay Kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı olan Ali Rıza Kubilay, İlk okul ve orta okul yıllarında eğitimini Ankara’da tamamladı. Çocukluğunda tiyatroyla çok ilgilenirmiş belediyenin düzenlendiği tiyatrolara gönüllü katılırdı. Tiyatro yeteneğini geliştiren ünlü oyuncu 2003 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2003 yılında İstanbul’a yerleşmişti Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde Yüksek Lisans yaptıktan sonra ise 2004 yıllarında sezonu İstanbul Devlet Tiyatrosunda rol aldığı İpin Ucu adlı oyununda önemli rol almıştır. 2004 yılında ise Bakırköy Belediye Tiyatroları’na girip  Bakırköy Belediye Tiyatroları kadrolu sanatçı olarak işine devam etmiştir. Tiyatro ile ilgilenmesinden yanı sıra birçok Televizyon, Sinema ve Seslendirme çalışmaları vardır.

Ali Rıza Kubilay Tiyatroları

  • 2001 – Külhanbeyi Müzikali
  • 2003 – İpin Ucu
  • 2013 – Sıkı Yönetim
  • 2015 – Yanlışlıklar Komedyası
  • 2017- Sherlock Hamid
  • 2018- Empatopya
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler