Ana SayfaDizilerArıza Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Arıza Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Show Tv ekranında yayınlanacak Arıza dizisinin yapımcılığını O3 medya üsteniyor. Yönetmen koltuğunda, Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu, Ozan Aksungur kaleme aldı. Dizinin başrollerini ise, Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Arıza dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin tanıtımı büyük beğeni topladı. İlginç hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizi ne zaman başlayacak? Ayrıntılar haberimizde….

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Arıza Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Show Tv ekranının yeni dizisi Arıza’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Dizide Tolga Sarıtaş, kendi halinde hayat süren Ali Rıza isminde mert bir taksiciyi canlandırıyor. Ayça Ayşin Turan ise, karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kızı Halide’yi canlandırıyor. Ali Rıza ile Halide’nin hayatları tesadüfen kesişiyor.

İşte Arızı dizisinin 1. bölüm tanıtımı….

 

Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Arıza dizisi Eylül ayında izleyicisiyle buluşacak. Tanıtımından da anlaşılacağı üzeri, dizi yeni sezonun en favori dizileri arasında yerini alacak gibi görünüyor.

ARIZA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Arıza dizisinin oyuncu kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı, Yeşim Salkım ve Yeşim Gül gibi oyuncular yer alıyor.

ARIZA DİZİSİ KONUSU!

2020’nın yeni sezonuna damga vuracak olan Arıza dizisinin konusu şöyle; Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Ali Rıza, kendi halinde bir hayat süren mert bir taksicidir. Ayça Ayşin Turan’ın canlandığı Halide karakteri ise, karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızıdır. Halide ile Ail Rıza’nın tesadüfü tanışmaları ikilinin hayatlarını sonsuza kadar değiştirir.

Ali Rıza,Halide tanıştıktan sonra kendisini şehrin krallarıyla tek başına büyük bir savaşında içinde buluyor. Bu kadar tehlike arasında Halide ile Ali Rıza birbirlerine aşık oluyor. Dizi ikili arasında başlayan tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

Arıza dizisi çok yakında Show Tv ekranında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Şimdiden Arıza dizisinin hangi gün yayınlanacağı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Bakalım merakla beklenen dizi ne zaman hangi gün yayınlanacak?

Ayça Ayşin Turan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler