Ana SayfaDizilerMasterChef'in Son Bölümünde Eray İle Serhat Arasında Tansiyon Yükseldi! Eray Serhat'a Meydan...

İlgili Postlar

MasterChef’in Son Bölümünde Eray İle Serhat Arasında Tansiyon Yükseldi! Eray Serhat’a Meydan Okudu!

Tv 8’in efsaneleşen yarışma programı MasterChef’te ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Tanya’nın kaptanlığında yarışan Mavi takım sezonun ilk dokunulmazlık oyununu almayı başardı. Bir çok favori ismi bir araya getiren Ayyüce’nin kaptanlığını yaptığı Kırmızı takım ise, bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar yarıştı. Haftanın ilk bireysel dokunulmazlığı alan yarışmacı belli oldu. Eleme potasına düşen iki isim belirlendi. MasterChef’in son bölümünde Eray İle Serhat arasında gergin anlar yaşandı. Eray, Serhat’a meydan okudu.

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Eray İle Serhat Arasında Tansiyon Yükseldi!

Kırmızı takımdan Duygu, en iyi helvayı yaparak bireysel dokunulmazlığı almayı başardı. Eleme adayı olarak da Celal’in ismini verdi. Geriye kalan yarışmacılar aralarında oylama yaptı ve eleme potasına düşen ikinci yarışmacıyı belirledi. MasterChef’in 3. sezon ilk haftasının eleme potasına düşen iki yarışmacısı Celal ve Sedat oldu.

Oylama sonrasında şefler, Mavi takıma da söz verdi. Eray, Serhat’ın Amerika’da işi bırakıp geldiğini, kendisi gibi biri varsa onun rakibi olacağını söylemesine sinirlendiğini dile getirdi. Stüdyoda tansiyon yükseldi.

Eray Serhat’a Meydan Okudu!

Eray, şeflerden konuşmak için izin aldı ve orada saygısızlık olmasın diye daha önce konuşmadığını, Serhat’ın; “Ben Amerika’da işi bıraktım. Ben gibi birisi varsa benim rakibimdir’ diyor. Biz parasız, ailemizden destek almadan ne koşullardan geçerek buraya geldik. Belki benim Amerika’ya gitme şansım olmadı. Belki de buradaki çoğu kişinin olmadı. Eleme oyununda beni karşına çıkar, seni elemezsem benim adım da Eray değil” dedi.

Söz hakkı doğan Serhat ise, ‘Senin seviyen ve imkanların Amerika olabilir, uzay olabilir. Bolu olabilir ya da buradan İzmit’e gitmek olabilir. Ben sana Rezzan örneğini vereceğim. Rezzan, Mersin’den ekmek parasını bırakıp geldi. Ben istersem uzaya gideyim ondan daha çok fedakarlık yapmış olmuyorum. Bu da onu benim rakibim yapıyor. Burada demagoji yapma. Ben yemem..’ sözleriyle yanıt verdi.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak ve kaybeden takımdan bir yarışmacı dokunulmazlık alacak. İki yarışmacı ise eleme potasına düşecek. Toplamda eleme potasına düşen 6 yarışmacı belirlenecek ve haftanın son gününde 6 yarışmacı arasından bir yarışmacı MasterChef hayaline veda edecek.

 MasterChef 2020 ‘de İlk Takım Oyunu Oynandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler